Zobacz wÄ…tek - honda cbr 1000f dual co sie stalo
NAS Analytics TAG

honda cbr 1000f dual co sie stalo

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

honda cbr 1000f dual co sie stalo

Postprzez radzio1000f » 28/6/2010, 09:58

witam mam maly problem z moja 1000f nie wiem co sie moglo stac wyjechalem z domu jade i slysze takie dziwne dzwieki jak by gdzies kolektor byl nieszczelny oczywiscie wszystko dzialo sie przy wysokich obrotach pol godz pozniej tak przy 170 nagle glosny trzask w silniku i zgasl jeszcze probowalem palic na biegach jak sie toczylem ale nic tylko na kazdym jakis trzask w silniku , teraz postala pare dni kreci wszystko wyglada git ale nadal nie pali co moglo sie stac mozliwe ze korba sie urwala ale nie wylazla bokiem mowia ze panewki ale to by nie krecila chyba juz glupi jestem prosze o pomoc :)
radzio1000f
Świeżak

Postprzez adamRS » 28/6/2010, 10:55

Jak by panewki siadły to by było słychać najpierw stukanie i na zimnym by kręcił. Może rozrząd się przestawił? Lub właśnie korba, ale to by chyba odpalił na pozostałe gary.
adamRS
Świeżak

Postprzez radzio1000f » 28/6/2010, 13:12

własnie i tu mnie boli ze kreci biegi wchodzą normalnie ale zapalić nie chce nawet z pychu panewki wykluczam korba jak nic albo rozrząd który pewnie dal dupy i z zaworów nie ma co zbierać rozbiorę i zobaczę co jest grane bo nie wytrzymam z ciekawości trzeba się rozglądać za silnikiem allegro puchy jak ktoś wie gdzie można dostać jakiś goły w dobrych pieniądzach będę wdzięczny pzdr
radzio1000f
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê