Duży dylemat. Tzr, GPR, RS.
• Strona 1 z 1
Duży dylemat. Tzr, GPR, RS.
Witam. Tak oglądam te 3 motorowery i nie mogę się na żaden zdecydować.
Tzr przemawia do mnie, że to Yamaha i ma bardzo ładną stylistykę i niebanalne osiągi (podobno 100km/h seria, chociaż nie wiem ile w tym prawdy) ale nie wiem jak u niej z awaryjnością, bo podobno jest dość awaryjna. Do derbi i aprili nie jestem zbyt przekonany ( aprilia w nowej budzie jak coś, bo ta stara mi się kompletnie nie podoba). Minusem aprili 2006+ jest wysoka cena
Tzrke i GPR'a można kupić dużo taniej. Ja mam mętlik w głowie. Nie wiem co będzie dla mnie lepsze, wygodniejsze, szybsze, mniej awaryjne i w ogóle. Proszę o pomoc
Tzr przemawia do mnie, że to Yamaha i ma bardzo ładną stylistykę i niebanalne osiągi (podobno 100km/h seria, chociaż nie wiem ile w tym prawdy) ale nie wiem jak u niej z awaryjnością, bo podobno jest dość awaryjna. Do derbi i aprili nie jestem zbyt przekonany ( aprilia w nowej budzie jak coś, bo ta stara mi się kompletnie nie podoba). Minusem aprili 2006+ jest wysoka cena

- fenix552
- Świeżak
Powiem Ci tak, nie wiem czy masz kase, i nie szkoda Ci wydac grube tysiace na motorower jesli tak to bierz RS 50. O awaryjnosci TZR50 to bajki. Wszystkie te motorowery to 2 suwy wiec niestety awaryjnosc maja baaardzo zblizona, a o ile mnie pamiec nie myli to yamaha i aprilia maja takie same silniki.
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
-
wasil1993p - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości