hyosung gt 125, dobry motocykl czy raczej chińskie badziewie
• Strona 1 z 1
hyosung gt 125, dobry motocykl czy raczej chińskie badziewie
Witam! mam pytanko co do hyosunga gt 125. Czy jest to dobry motor, nie psuje sie, czy można części do niego kupić??? Z góry dziękuję!
- stasek2002
- Świeżak
Re: hyosung gt 125, dobry motocykl czy raczej chińskie badzi
szału nima. ale napewno lepszy niz chinczyki z biedronki. silniki V2 mysle ze problemow nie powinno byc.
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
nawet bardzo blisko
hyosang ma fabrykę w Japoni i to na tej samej ulicy co suzuki, nadto wiele rozwiązań jest na licencji suzuki
nadto koreańczycy twardo walczą o rynek, więc ostatnie lata to poprawa jakości i ceną są niżsi
hyosang ma fabrykę w Japoni i to na tej samej ulicy co suzuki, nadto wiele rozwiązań jest na licencji suzuki
nadto koreańczycy twardo walczą o rynek, więc ostatnie lata to poprawa jakości i ceną są niżsi
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
W okolicy mam dwa Hyosy (GT i GT-R) i złego słowa o nich powiedzieć nie mogę... Ich właściciele z resztą też:D Hyosung= Azjatycka nazwa, która u typowego Kowalskiego alarmuje! To pewnie Chińczyk. Gówno będzie się sypać, ale nie! O nie... Hyos to porządny motocykl tylko mało znany i mało doceniany w Polsce. Większość osób hooya o nim wie a pisze takie bajki że głowa mała! Fakt, że o części do niego bardzo ciężko, ale to przez to ze w Polsce jest ich mało i nie opłaca sie sprowadzać tu oryginalnych części. Ja gdybym miał A1 i okazję to chętnie bym go kupił z tego względu iż CBR mi sie nie podoba, na varadero i yamahe XT jestem za niski, a 2T mnie kompletnie nie interesują z powodów finansowych. czyli zostaje Hyos:) Na przelocie nikt nie pozna że to 125cc:D
-
Arturo925 - Stały bywalec
Hehe Artur chyba mówisz o mnie
Hyos jak najbardziej polecam
wyglÄ…d super
prowadzenie super
charakterystyka silnika super
a dźwięk na przelocie powala
[ ja mam obecnie kolektory od gt 650 r i tłumnik na przelocie i jest miazga ] a części jak części są tylk otrzeba na nie troche poczekać
ale polecam jak najbardziej 

- Benyy
- Świeżak
ze sie tak wtrace,masz ok 150-160cm wzrostu ze na viadro jestes za niski?poszukaj na necie testu dlugodystansowego tego koreanca,zanim dojechal do konca testu ktory w dodatku skrocono,polowa czesci byla juz wymieniona.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Bla, bla, bla... A jechałeś na nim że tak twierdzisz?
Bo wydaje mi sie ze nie bardzo... Ale spoko, spoko. Ty masz SwojÄ… opinie, ja mam swojÄ…, proste.
Edit: Testu nie szukałem zbyt długo i go nie znalazłem, ale skoro masz taki wielki dowód - test - to moze zaprezentuj?
Bo wydaje mi sie ze nie bardzo... Ale spoko, spoko. Ty masz SwojÄ… opinie, ja mam swojÄ…, proste.
Edit: Testu nie szukałem zbyt długo i go nie znalazłem, ale skoro masz taki wielki dowód - test - to moze zaprezentuj?
-
Arturo925 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości