Aprilia Tuareg 600
• Strona 1 z 1
Aprilia Tuareg 600
Witam, jestem młody i dopiero zaczynam zabawę w enduro, więc proszę o wyrozumiałośc, bo pytania dla was pewnie będą banalne . Udało mi się wejśc w posiadanie tego motoru i w związku z tym mam kilka pytań :
Jak sprawdzic poziom oleju w silniku ?.
Do czego służy przycisk Check ?.
Do czego jest drugi wlew, obok wlewu paliwa ?.
Bardzo ważna sprawa to, czy pasują plastiki (dwa boczki tylne) od innego modelu, np. Tuareg 125, Tuareg 350. ?
Czy ktoś jest w posiadaniu części do tego modelu?, Najbardziej potrzebne są części nadwozia, typu :
- dźwignia ssania
- nóżka do postawienia motocykla
- Stopki pasażera, wraz z mocowaniem
- Tłumik
- Kierunkowskazy
- Pilnie zębatka łącząca rozrusznik z wałem .
Na razie wszystko, ale pewnie jeszcze nie raz będę potrzebował waszej pomocy lub części.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odp.
Naprawdę Pilne, chciaż jakbyście mieli do kogokolwiek kontak co posiada taki motor na części poprosiłbym ... ! Takie wielkie forum i 0 części ? . ;/
Jak sprawdzic poziom oleju w silniku ?.
Do czego służy przycisk Check ?.
Do czego jest drugi wlew, obok wlewu paliwa ?.
Bardzo ważna sprawa to, czy pasują plastiki (dwa boczki tylne) od innego modelu, np. Tuareg 125, Tuareg 350. ?
Czy ktoś jest w posiadaniu części do tego modelu?, Najbardziej potrzebne są części nadwozia, typu :
- dźwignia ssania
- nóżka do postawienia motocykla
- Stopki pasażera, wraz z mocowaniem
- Tłumik
- Kierunkowskazy
- Pilnie zębatka łącząca rozrusznik z wałem .
Na razie wszystko, ale pewnie jeszcze nie raz będę potrzebował waszej pomocy lub części.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odp.
Naprawdę Pilne, chciaż jakbyście mieli do kogokolwiek kontak co posiada taki motor na części poprosiłbym ... ! Takie wielkie forum i 0 części ? . ;/
- kaczmar00077
- Świeżak
-
D748SPS - Świeżak
• Strona 1 z 1