kask i rękawice POMOCY
• Strona 1 z 1
kask i rękawice POMOCY
witam
mam pytanie odnośnie kasku dla mojego plecaczka co powiecie na taki kask AGV GP PRO ? jest to kask dla plecaczka wiec szału nie potrzebuję.
kolejne moje pytanie to rękawice gdzieś mi się moje zapodziały cały dom przeszukany i nic a więc jestem zmuszony zakupić nowe na ten cel mam do wydania około100zl wiem wiem dużo to nie mam ale na ten sezon coś mieć muszę w przyszłym sezonie będzie inne moto prawdopodobnie więc taka cena musi wystarczyć. poproszę o konkretne propozycje no i trochę na temat kasku.
dzięki i pozdrawiam
mam pytanie odnośnie kasku dla mojego plecaczka co powiecie na taki kask AGV GP PRO ? jest to kask dla plecaczka wiec szału nie potrzebuję.
kolejne moje pytanie to rękawice gdzieś mi się moje zapodziały cały dom przeszukany i nic a więc jestem zmuszony zakupić nowe na ten cel mam do wydania około100zl wiem wiem dużo to nie mam ale na ten sezon coś mieć muszę w przyszłym sezonie będzie inne moto prawdopodobnie więc taka cena musi wystarczyć. poproszę o konkretne propozycje no i trochę na temat kasku.
dzięki i pozdrawiam
- blazioo
- Świeżak
Rękawice w tej kasie mogę polecić takie:
http://www.moto.allegro.pl/item10914762 ... rider.html
Razem z przesyłka w stówce się zmieścisz. Sam takie posiadam i jestem z nich bardzo zadowolony. Myślę, że w tej kasie nic lepszego nie znajdziesz.
http://www.moto.allegro.pl/item10914762 ... rider.html
Razem z przesyłka w stówce się zmieścisz. Sam takie posiadam i jestem z nich bardzo zadowolony. Myślę, że w tej kasie nic lepszego nie znajdziesz.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Re: kask i rękawice POMOCY
blazioo napisał(a):jest to kask dla plecaczka wiec szału nie potrzebuję
wyrazy współczucia dla Twojego "plecaczka" - pewnie jej będzie 'miło', że nie potrzebujesz by jeździła w jak najbezpieczniejszym kasku...
Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
nie nie po prostu mam tego GP tanio do kupienia taki model z "błyskawicami z boku" a sam śmigam w Nitrasie
bezpieczna to ona już tam jest dużo nie śmigamy razem bo trochę się boi.
co do tych rękawic co podał kolega CzesterTX to pytanie jak wyglądają rozmiary chodzi o to czy jak przypasuję inne w sklepie motocyklowym ceny od 200zl to rozmiary są te same ? chodzi o to że np rozmiar M tych za 200 i rozmiar M tych co kolega podał będzie identyczny ?
bezpieczna to ona już tam jest dużo nie śmigamy razem bo trochę się boi.
co do tych rękawic co podał kolega CzesterTX to pytanie jak wyglądają rozmiary chodzi o to czy jak przypasuję inne w sklepie motocyklowym ceny od 200zl to rozmiary są te same ? chodzi o to że np rozmiar M tych za 200 i rozmiar M tych co kolega podał będzie identyczny ?
- blazioo
- Świeżak
Zmierz obwód dłoni i dobierz odpowiedni rozmiar. Wymiary i rozmiarówki masz podane w aukcji. Ja tak zrobiłem i rękawice pasują idealnie. Rozmiarami innych producentów radziłbym się nie sugerować gdyż mogą być inne. To samo tyczy się kasków.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości