[Wywiady] Ania Jackowska - kobieta na motocyklu...
• Strona 1 z 1
[Wywiady] Ania Jackowska - kobieta na motocyklu...
Dyskusja na temat: Ania Jackowska - kobieta na motocyklu od nieco innej strony
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ania Jackowska - kobieta na motocyklu od nieco innej strony
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ania Jackowska - kobieta na motocyklu od nieco innej strony
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ze zdjęć wygląda śliczna buzia, z dialogu wynika że inteligentna, lubi podróże na motocyklu i odrobinę samotności... Dziewczyno, gdzieś ty była jak ja żony szukałem???
<br><hr>raper

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pozytywnego świra na pkt. kobiet na moto. Jednak zaczynam wymiotować, widząc po raz kolejny Annę Jackowską, lansującą się na siłę we wszystkich mediach.<br><hr>Chan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W telewizji jej jeszcze nie widziałem, a szkodaKomentatorzy napisał(a):Mam pozytywnego świra na pkt. kobiet na moto. Jednak zaczynam wymiotować, widząc po raz kolejny Annę Jackowską, lansującą się na siłę we wszystkich mediach.<br><hr>Chan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proste spojrzenie na Życie, nie tylko na motory, ale tak zwyczajnie na Życie. Dzięki Anka! Ad. wypowiedź jednego z poprzedników o lansowaniu się... Jakoś na to Życie trzeba zarobić. Sponsorów trzeba szanować, cenić i o nich mówić, a samo napisanie książki to dobry pomysł. Moim zdaniem książka odciąża psychikę pisarza porządkując jego przemyślenia, czytelnik ma możliwość podciągania siebie pod pewne sytuacje, motywy, a dodatkowo jest szansa na zarobienie dla kilku osób (pisarz, recenzent, wydawnictwo, poniekąd i różne księgarnie, bo mają towr) na parę litrów paliwa, albo/ i parę ładnych butów...<br><hr>Mieszko O.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie tak patrze i nie wiem czy to nie takie ładne ujęcia się trafiły tylko<br><hr>PawełKomentatorzy napisał(a):Ze zdjęć wygląda śliczna buzia, z dialogu wynika że inteligentna, lubi podróże na motocyklu i odrobinę samotności... Dziewczyno, gdzieś ty była jak ja żony szukałem???<br><hr>raper<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się. Trzeba zarabiać- ale kreowanie siebie jako wyjątkowej kobiety na motongu- sorry. Jest jedną z wielu, wielu babeczek na dwóch kółkach- które przeżyły znacznie, znacznie więcej od zwykłego motocyklowego życia Ani. Trochę naciągane i żenujące. Babeczki! skoro Ania z nudnym uporem stara się wyszarpnąć coś z naszych kieszeni- piszcie i kręćcie filmy! Dacie rade.<br><hr>Bakszysz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się w 100%. Ale żeby się wylansować trzeba mieć talent i dobrze trafić. Moja żona przejechała na motocyklu (sama, jako kierowca) Tananię, Kenię, Etiopię, Sudan, ale niestety nikogo nie udało się zainteresować tą wyprawą.Widać zabrakło tego "czegoś"...Pierwszy artykuł o Ani Jackowskiej miło się czytało, ale teraz już też bokiem mi to wychodzi....Szczególnie, że przejechałem z Tanzanii do Polski na motocyklu i ta Syria ia szczególnie Jordania to już żadna egzotyka....<br><hr>GrzaskiKomentatorzy napisał(a):Zgadzam się. Trzeba zarabiać- ale kreowanie siebie jako wyjątkowej kobiety na motongu- sorry. Jest jedną z wielu, wielu babeczek na dwóch kółkach- które przeżyły znacznie, znacznie więcej od zwykłego motocyklowego życia Ani. Trochę naciągane i żenujące. Babeczki! skoro Ania z nudnym uporem stara się wyszarpnąć coś z naszych kieszeni- piszcie i kręćcie filmy! Dacie rade.<br><hr>Bakszysz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja mysle że po prostu żal ci dupę ściska.<br><hr>GodżillaKomentatorzy napisał(a):Mam pozytywnego świra na pkt. kobiet na moto. Jednak zaczynam wymiotować, widząc po raz kolejny Annę Jackowską, lansującą się na siłę we wszystkich mediach.<br><hr>Chan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzięki Tobie Aniu wiem, że można... dziękuję Ci bardzo!!!
Nie ważne co mówią i jak mówią, ale ważne, aby nazwisko wypowiadano poprawnie
Zawsze wiedz, co mówisz - nigdy nie mów, co wiesz.
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

Zawsze wiedz, co mówisz - nigdy nie mów, co wiesz.
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
-
lara* - Świeżak
a musi być egzotyka? można jechać wokół komina i tez ciekawie to przedstawić. można jechać daleko i zrobić tak nędzną relację że nudy i nic ciekawego. Dziewczyna fajnie pisze, robi całkiem dobre zdjęcia, temat jest medialny bo jeździ sobie sama, więc sami się nią interesują. I co, kamieniem w nią za to? Trochę przesada.<br><hr>lukKomentatorzy napisał(a):Zgadzam się. Trzeba zarabiać- ale kreowanie siebie jako wyjątkowej kobiety na motongu- sorry. Jest jedną z wielu, wielu babeczek na dwóch kółkach- które przeżyły znacznie, znacznie więcej od zwykłego motocyklowego życia Ani. Trochę naciągane i żenujące. Babeczki! skoro Ania z nudnym uporem stara się wyszarpnąć coś z naszych kieszeni- piszcie i kręćcie filmy! Dacie rade.<br><hr>Bakszysz<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się w 100%. Ale żeby się wylansować trzeba mieć talent i dobrze trafić. Moja żona przejechała na motocyklu (sama, jako kierowca) Tananię, Kenię, Etiopię, Sudan, ale niestety nikogo nie udało się zainteresować tą wyprawą.Widać zabrakło tego "czegoś"...Pierwszy artykuł o Ani Jackowskiej miło się czytało, ale teraz już też bokiem mi to wychodzi....Szczególnie, że przejechałem z Tanzanii do Polski na motocyklu i ta Syria ia szczególnie Jordania to już żadna egzotyka....<br><hr>Grzaski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytając niektóre komentarze ręce mi opadają. Polskie piekło! Żal Wam d...ka ściska? Wskakujcie na sprzęty i lansujcie się, tylko nie na Marszałkowskiej! Aniu dzięki za Twoje relacje, za super książkę i w ogóle za to, że są tacy ludzie jak Ty. Tak trzymać i czekam na więcej. Pozdrawiam!<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Babka jest bardzo w porządku. Robi coś fajnego, fajnie o tym opowiada, bez sztucznego nadęcia. I nawet jak pojedzie na Ślowacje to opisze to tak i zrobi takie zdjęcia że chętnie przeczytam i obejrze.<br><hr>tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozumiem, że jak Iza Gamańska przyjedzie w końcu do Polski to co tydzień będziecie o niej pisali?
W sumie jest prawie 800 dni w trasie non-stop i wspólnie z Kamilem nakręcili 109.250 km i cały czas kręcą.
No ale książka jest w sklepie, widać słabo się sprzedaje i artykuł (nie sponsorowany naturalnie) musiał się sam pojawić.
A na blogu- notabene przesympatycznym i który śledzę od portów Europy- nie da się zarobić...
Ech Aniu, i Ty za mamonÄ™...
Powodzenia w dalszych projektach biznesowych z motocyklem w tle...
Szerokości<br><hr>Shot
W sumie jest prawie 800 dni w trasie non-stop i wspólnie z Kamilem nakręcili 109.250 km i cały czas kręcą.
No ale książka jest w sklepie, widać słabo się sprzedaje i artykuł (nie sponsorowany naturalnie) musiał się sam pojawić.
A na blogu- notabene przesympatycznym i który śledzę od portów Europy- nie da się zarobić...
Szerokości<br><hr>Shot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niech piszą i co tydzień bo o to chodzi aby inni z Ich 109.250 tys km też coś mieli. Poza tym mega szacun dla tego co robią. Bloga Anki śledzę i jnie widzę aby cokolwiek się na nim zmieniło oprócz tego że sama ma coraz większy dystans do siebie, co widać w książce. Bardzo dobrze że motocykl w tle bo dosyć relacji z motocyklem w roli głównej - pojechaliśmy, zatankowaliśmy, zobaczyliśmy z motocykla zabytek,spaliśmy itd. Dla mnie nic nie wnoszą.<br><hr>lukKomentatorzy napisał(a):Rozumiem, że jak Iza Gamańska przyjedzie w końcu do Polski to co tydzień będziecie o niej pisali?
Szerokości<br><hr>Shot<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytałam relacje podróżników z Peru.....Taki wspaniały kraj , taka egzotyka i zmarnowany temat - ksiąszczydło nużące, że polowy nie zmoglam.Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się. Trzeba zarabiać- ale kreowanie siebie jako wyjątkowej kobiety na motongu- sorry. Jest jedną z wielu, wielu babeczek na dwóch kółkach- które przeżyły znacznie, znacznie więcej od zwykłego motocyklowego życia Ani. Trochę naciągane i żenujące. Babeczki! skoro Ania z nudnym uporem stara się wyszarpnąć coś z naszych kieszeni- piszcie i kręćcie filmy! Dacie rade.<br><hr>Bakszysz<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się w 100%. Ale żeby się wylansować trzeba mieć talent i dobrze trafić. Moja żona przejechała na motocyklu (sama, jako kierowca) Tananię, Kenię, Etiopię, Sudan, ale niestety nikogo nie udało się zainteresować tą wyprawą.Widać zabrakło tego "czegoś"...Pierwszy artykuł o Ani Jackowskiej miło się czytało, ale teraz już też bokiem mi to wychodzi....Szczególnie, że przejechałem z Tanzanii do Polski na motocyklu i ta Syria ia szczególnie Jordania to już żadna egzotyka....<br><hr>Grzaski<br>Komentatorzy napisał(a):a musi być egzotyka? można jechać wokół komina i tez ciekawie to przedstawić. można jechać daleko i zrobić tak nędzną relację że nudy i nic ciekawego. Dziewczyna fajnie pisze, robi całkiem dobre zdjęcia, temat jest medialny bo jeździ sobie sama, więc sami się nią interesują. I co, kamieniem w nią za to? Trochę przesada.<br><hr>luk<br>
Więc zgadzam sie ,nie trzeba opisu wysp Bora Bora, żeby lekture czytało sie zachłannie i z przyjemnością a nie z poczuciem, że zalicza sie nastepną pozycje z końcowym komentarzem - mogłam sobie darować...<br><hr>Emma
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości