[Aktualności] I Mazurski Wyścig na 1/4 mili w Ełku...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] I Mazurski Wyścig na 1/4 mili w Ełku...
Dyskusja na temat: I Mazurski Wyścig na 1/4 mili w Ełku już 20. czerwca
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
I Mazurski Wyścig na 1/4 mili w Ełku już 20. czerwca
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
I Mazurski Wyścig na 1/4 mili w Ełku już 20. czerwca
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Byłem na tych wyścigach.Udział kosztował 50 zł.Motocykle mialy być podzielone na dwie klasy-do i powyżej 600 cc.W trakcie imprezy organizator zrobił jedną klasę-pozbawiając klasę do 600 cc wygrania z motocyklami wyższej klasy.A co za tym idzie 600 zł.nagrody.Dziadostwo i bezład,organizacja leży na każdym polu.Więcej nie pojadę.Odradzam innym.<br><hr>Mały
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czego narzekasz, dobrze ze w ogóle coś takiego miało miejsce. Było mało chętnych, pewnie dlatego taka a nie inna decyzja organizatorów. Moim zdaniem impreza kapitalna, jak na pierwszy raz to jestem pod ogromnym wrażeniem. Z każdą następną edycja na pewno będzie coraz lepiej !<br><hr>koluuKomentatorzy napisał(a):Byłem na tych wyścigach.Udział kosztował 50 zł.Motocykle mialy być podzielone na dwie klasy-do i powyżej 600 cc.W trakcie imprezy organizator zrobił jedną klasę-pozbawiając klasę do 600 cc wygrania z motocyklami wyższej klasy.A co za tym idzie 600 zł.nagrody.Dziadostwo i bezład,organizacja leży na każdym polu.Więcej nie pojadę.Odradzam innym.<br><hr>Mały<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pierwszy raz w Ełku to fakt,ale w kraju mnóswo było tego typu imprez np.w Szymanach pod Szczytnem i można było podpytać fachowców niż pisać potem-a to pierwszy raz....<br><hr>MałKomentatorzy napisał(a):Byłem na tych wyścigach.Udział kosztował 50 zł.Motocykle mialy być podzielone na dwie klasy-do i powyżej 600 cc.W trakcie imprezy organizator zrobił jedną klasę-pozbawiając klasę do 600 cc wygrania z motocyklami wyższej klasy.A co za tym idzie 600 zł.nagrody.Dziadostwo i bezład,organizacja leży na każdym polu.Więcej nie pojadę.Odradzam innym.<br><hr>Mały<br>Komentatorzy napisał(a):Czego narzekasz, dobrze ze w ogóle coś takiego miało miejsce. Było mało chętnych, pewnie dlatego taka a nie inna decyzja organizatorów. Moim zdaniem impreza kapitalna, jak na pierwszy raz to jestem pod ogromnym wrażeniem. Z każdą następną edycja na pewno będzie coraz lepiej !<br><hr>koluu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pierwszy raz w Ełku to fakt,ale w kraju mnóswo było tego typu imprez np.w Szymanach pod Szczytnem i można było podpytać fachowców niż pisać potem-a to pierwszy raz....<br><hr>MałKomentatorzy napisał(a):Byłem na tych wyścigach.Udział kosztował 50 zł.Motocykle mialy być podzielone na dwie klasy-do i powyżej 600 cc.W trakcie imprezy organizator zrobił jedną klasę-pozbawiając klasę do 600 cc wygrania z motocyklami wyższej klasy.A co za tym idzie 600 zł.nagrody.Dziadostwo i bezład,organizacja leży na każdym polu.Więcej nie pojadę.Odradzam innym.<br><hr>Mały<br>Komentatorzy napisał(a):Czego narzekasz, dobrze ze w ogóle coś takiego miało miejsce. Było mało chętnych, pewnie dlatego taka a nie inna decyzja organizatorów. Moim zdaniem impreza kapitalna, jak na pierwszy raz to jestem pod ogromnym wrażeniem. Z każdą następną edycja na pewno będzie coraz lepiej !<br><hr>koluu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pierwszy raz w Ełku to fakt,ale w kraju mnóswo było tego typu imprez np.w Szymanach pod Szczytnem i można było podpytać fachowców niż pisać potem-a to pierwszy raz....<br><hr>MałyKomentatorzy napisał(a):Byłem na tych wyścigach.Udział kosztował 50 zł.Motocykle mialy być podzielone na dwie klasy-do i powyżej 600 cc.W trakcie imprezy organizator zrobił jedną klasę-pozbawiając klasę do 600 cc wygrania z motocyklami wyższej klasy.A co za tym idzie 600 zł.nagrody.Dziadostwo i bezład,organizacja leży na każdym polu.Więcej nie pojadę.Odradzam innym.<br><hr>Mały<br>Komentatorzy napisał(a):Czego narzekasz, dobrze ze w ogóle coś takiego miało miejsce. Było mało chętnych, pewnie dlatego taka a nie inna decyzja organizatorów. Moim zdaniem impreza kapitalna, jak na pierwszy raz to jestem pod ogromnym wrażeniem. Z każdą następną edycja na pewno będzie coraz lepiej !<br><hr>koluu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pierwszy raz w Ełku to fakt,ale w kraju mnóswo było tego typu imprez np.w Szymanach pod Szczytnem i można było podpytać fachowców niż pisać potem-a to pierwszy raz....<br><hr>MałyKomentatorzy napisał(a):Byłem na tych wyścigach.Udział kosztował 50 zł.Motocykle mialy być podzielone na dwie klasy-do i powyżej 600 cc.W trakcie imprezy organizator zrobił jedną klasę-pozbawiając klasę do 600 cc wygrania z motocyklami wyższej klasy.A co za tym idzie 600 zł.nagrody.Dziadostwo i bezład,organizacja leży na każdym polu.Więcej nie pojadę.Odradzam innym.<br><hr>Mały<br>Komentatorzy napisał(a):Czego narzekasz, dobrze ze w ogóle coś takiego miało miejsce. Było mało chętnych, pewnie dlatego taka a nie inna decyzja organizatorów. Moim zdaniem impreza kapitalna, jak na pierwszy raz to jestem pod ogromnym wrażeniem. Z każdą następną edycja na pewno będzie coraz lepiej !<br><hr>koluu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Byłem na tych wyścigach.Udział kosztował 50 zł.Motocykle mialy być podzielone na dwie klasy-do i powyżej 600 cc.W trakcie imprezy organizator zrobił jedną klasę-pozbawiając klasę do 600 cc wygrania z motocyklami wyższej klasy.A co za tym idzie 600 zł.nagrody.Dziadostwo i bezład,organizacja leży na każdym polu.Więcej nie pojadę.Odradzam innym.<br><hr>Mały
Impreza zupełnie inaczej wyglądała oczami widzów...było fajowo!!!Niestety jako zawodnicy, jak i moi koledzy, zostaliśmy oblani przez organizatora ciepłym moczem!!!Dla niewtajemniczonych - w półfinale koledze z bordowej YAMAHY R1 - super profesjonalna firma SSS zapomniała dokonać pomiaru czasu, czego rezultatem był faulstart kolejnego przejazdu...Organizator wiedział ,że w godzinach popołudniowych zacznie padać, więc dlaczego starty planowane na godzinę 9.30 rozpoczęły się po 11???Idąc dalej - kolega z niebieskiego KAWASAKI ZX12R przebija oponę na czterystu-metrowym odcinku trasy - po prostu bomba!!!Za mało??? - organizatorowi zginęły pieniądze na nagrody dla zawodników, wiem żyjemy w Polsce, gdzie strasznie kradną!!!;) Nie wspominam już o MISS mokrego podkoszulka, który od samego początku był ściemą i miał przyciągnąć kolejnych "głupich" fanów...Zarówno jako mieszkaniec Ełku,jak i uczestnik wyścigów wstydzę się przed kolegami, których zachęcałem do wzięcia udziału w imprezie...Organizatorowi życzę powodzenia w kolejnym cyklu imprezy, o ile się odbędzie, oby kaska którą przyciął w tej edycji zawodów - stanęła mu w gardle:)
- dandi27-83
- Świeżak
"MISTER MOKRYCH SLIPEK" ?
Andrukiewicz - podobno "katolicki" prezydent m. - patronuje wyborom "miss mokrego podkoszulka". Ciekawe, co na to jego wyborcy z 2006 r. .
A może by tak, skoro mamy równouprawnienie - a Tomek, im bliżej wyborów, tym bardziej jest "elastyczny" i nie wzgardzi żadnym wyborcą - pomyśleć o wyborze "mistera mokrych slipek" ?
'Murowanego' faworyta już mamy...
HUBERT PIOTROWSKI, mieszkaniec Ełku, prawnik ; [portal "Nasza Klasa", I LO w Gizycku] .
<br><hr>HUBERT PIOTROWSKI
Andrukiewicz - podobno "katolicki" prezydent m. - patronuje wyborom "miss mokrego podkoszulka". Ciekawe, co na to jego wyborcy z 2006 r. .

A może by tak, skoro mamy równouprawnienie - a Tomek, im bliżej wyborów, tym bardziej jest "elastyczny" i nie wzgardzi żadnym wyborcą - pomyśleć o wyborze "mistera mokrych slipek" ?
'Murowanego' faworyta już mamy...

HUBERT PIOTROWSKI, mieszkaniec Ełku, prawnik ; [portal "Nasza Klasa", I LO w Gizycku] .
<br><hr>HUBERT PIOTROWSKI
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
spróbuj się podpytać co i jak kogo kto to organizował poza tym z tego co wiem drogą internetową zgłosiło się tylko 10 motorów więc jak można było to dzielić<br><hr>widz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości