GSXR 1000 K2 i 954 do oceny
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jeżeli to jest na prawdę igła to może nie doczekać na ciebie, jeżeli nikt tego do czwartku lub piątku nie łyknie to możę też świadczyć o tym że jest zrobiony na igłe. Idealne motocykle tego typu długo zazwyczaj nie czekaja na właściciela. Nie ma co się oszukiwać dobrego Gixa 1000 k1 lub k2 znależć jest bardzo trudno, jeżeli stan tego jest naprawdę zgodny z opisem to zapewne warto przepłacić te 2 lub 3 tys zł.
- maciek1985
- Świeżak
Pojechałbym nawet jutro, ale wczoraj dopiero wróciłem z Krakowa, a w czwartek/piatek znowu jadę. Po drodze mam jeszcze dwie 750 K1 do obejrzenia, jak mi ktos zgarnie tego litra, trudno plakać nie będę 

|1000RR 2006r| | http://www.bikepics.com/members/kubcys/
-
Kvba - Świeżak
a nie lepiej sobie sprowadzić moto, pogadać z kimś kto ma taką możliwość i najlepiej szukać moto po lekkim szlifie że powiedzmy owiewka do wymiany i wtedy taką K2 1000 kupisz za 10-11k... u mnie w mieście kumpel co sprowadza moto ze Szwajcarii tak właśnie robi sam kupiłem zx9r za 5k dołożyłem 1k i mam moto jak ta lala
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
- maciek1985
- Świeżak
maciek1985 w kwitach będziesz miał podaną date urodzenia osoby na która moto było zarejestrowane(ubezpieczone) nie tyklko w Polsce małolaty mają drogie ubezpieczenia,więc mogło byc zarej. na kolesia 50-letniego a jezdizł nim 20-letni syn,zauwaz jak dużo poprzednich włascicieli motocykli spr. z zachodu to starsze osoby
Kvba zadzwoń i zapytaj się z jakigo miasta jest sprowadzon i sprawdz w necie jeżeli to połnoc Włoch to przebieg możliwy jak południe gdzie na moto mozna śmigac prawie cały roku to raczej na 100% licznik cofany

Kvba zadzwoń i zapytaj się z jakigo miasta jest sprowadzon i sprawdz w necie jeżeli to połnoc Włoch to przebieg możliwy jak południe gdzie na moto mozna śmigac prawie cały roku to raczej na 100% licznik cofany
- komi999
- Świeżak
Nie ma jak teorie spiskowe.
Trzeba zobaczyć sprzęt i będzie wiadomo. Kto cofa licznik na 7tys?
Jeszcze raz powiem. OKAZJE SIĘ ZDARZAJĄ!!!
Jak szukałem dla siebie moto to pamiętam , że jeden koleś z Wawy sprzedawał Rn09 za 17500 z przebiegiem podobnym do tego K2. Też nie chciałem wieżyć ale pojechałem i co się okazało? Wyglądała jak nówka. Koleś wogóle prawie tym nie jeździł tylko pastował. Ale nie kupiłem bo decyzja kredytowa się opóźniła
Trzeba zobaczyć sprzęt i będzie wiadomo. Kto cofa licznik na 7tys?
Jeszcze raz powiem. OKAZJE SIĘ ZDARZAJĄ!!!
Jak szukałem dla siebie moto to pamiętam , że jeden koleś z Wawy sprzedawał Rn09 za 17500 z przebiegiem podobnym do tego K2. Też nie chciałem wieżyć ale pojechałem i co się okazało? Wyglądała jak nówka. Koleś wogóle prawie tym nie jeździł tylko pastował. Ale nie kupiłem bo decyzja kredytowa się opóźniła

- Gregorgsxr
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości