Rex 125
• Strona 1 z 1
Rex 125
Witam serdecznie. Upatrzyłem sobie moto rex 125 ale nigdzie nie widzę w necie żadnych informacji na temat danych technicznych tej maszyny. Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat tego chopper'a? I czy w ogóle warto inwestować pieniądze w jego kupno?
http://www.allegro.pl/item1066029419_chopper_rex_125.html (otwórz link)
http://www.allegro.pl/item1066029419_chopper_rex_125.html (otwórz link)
- brum
- Świeżak
ehh... czy są rzeczy których te ping-pongi nie robią? Szkoda bo ogólnie słyszałem że warto byłoby się nim zainteresować, bo - uwaga - silnik jest na licencji Hondy i ogólnie w jakiś 70% na podzespołach z Hondy, składany i sprowadzany z Niemiec, czyli nic tylko brać. Tyle, że naczytałem się artykułów z tej strony jak się ustrzec kantowania przez sprzedawców.
Jeżeli ktoś ma odmienne zdanie co do tego Rex'a 125 to mile widziane wypowiedzi, oraz propozycje co do nabycia choppera wg Was godnego uwagi - wiadomo: starszy model i nie za wszystkie pieniądze. Nie chce pisać ile konkretnie mam pieniędzy przeznaczonych na tą inwestycję bo nie chce ograniczać Waszej inwencji
Jeżeli ktoś ma odmienne zdanie co do tego Rex'a 125 to mile widziane wypowiedzi, oraz propozycje co do nabycia choppera wg Was godnego uwagi - wiadomo: starszy model i nie za wszystkie pieniądze. Nie chce pisać ile konkretnie mam pieniędzy przeznaczonych na tą inwestycję bo nie chce ograniczać Waszej inwencji

- brum
- Świeżak
Licencja hondy? zobacz na chińskie 4-biegowe silniki, ładują je we wszystko co się da, chopery, jakieś nakedy, enduro, itp, inne nazwy, a silnik wygląda dokładnie tak samo we wszystkich, i równie często się psuje, odradzam chińczyka..! Niby to 125 ale mimo wszystko bym nie ryzykował, pamiętaj, że cena 2800 to tylko na początek, potem dochodzą przeglądy itp, chyba, że odrazu stracisz gwarancję... 

-
motoftw - Stały bywalec
Pewnie już za późno, ale dopiero znalazłem ten temat. Ja jeżdżę takim wynalazkiem i jestem jak najbardziej zadowolony. Ku mojemu zdziwieniu sprzęt jest bezawaryjny. Kupiłem właśnie taki, bo z racji pojemności i tak jest to motocykl na krótki okres czasu. Jedyne, co przy nim zrobiłem to podstawowy serwis - zawory, wymiana oleju i trochę pierdółek takich jak stelaże pod sakwy, gniazdo zapalniczki i inne takie. Motocykl w trasie jedzie najlepiej około 80km/h, ale da się go przycisnąć do 100 a być może i więcej. Mówiąc krótko: jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. W tym sezonie zrobiłem już ponad 8000km.
- janeksok
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości