jak sie reguluje zawieszenie kawasaki ninja zx9r
• Strona 1 z 1
jak sie reguluje zawieszenie kawasaki ninja zx9r
witam jestem tu nowy nabyłem od niedawna kawasaki ninje zx9r i chciałbym obnizyc zawieszenie jak to sie robi morze ma ktos jakies fotki pogladowe lub opis
- zibi kawasaki
- Świeżak
a może rocznik byś podał? zapewne tak jak u mnie reguluje się sprężyną lecz dużo ci to nie da ok. 1-2cm
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
- Gregorgsxr
- Świeżak
Kurwa , Ludzie co wy za herezje piszecie. Jakie skrócenie zawieszenia? Weź wogóle nie dotykaj tych nastawów bo to się źle skończy.
- Gregorgsxr
- Świeżak
Zawieszenie ustawia się wg. manuala (obliczone pod 75kg jeźdźca) czyli trzeba dodatkowo pod Siebie ustawić.
Najlepiej poszukaj w sieci manuala i postępuj wg instrukcji w nim zawartych.
Najlepiej poszukaj w sieci manuala i postępuj wg instrukcji w nim zawartych.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Nastrawy seryjne są do 90kg. Ale jaki manual wogóle... Koleś chce obniżyć sobie sprzęt poprzez skręcenie zawieszenia bo nie sięga do ziemi. Żenada.
- Gregorgsxr
- Świeżak
Jak opuscisz na sprezyznie to bedzie za miekki. Kup dzwigienki obnizenie do 400zł kosztuja. Ja z Anglii kupowalem stalowe za 100 z przesylka gdzies tak.
~http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=zx9+lowering+kit&_sacat=See-All-Categories
Tu masz
.
Mozesz jeszcze wpuscic troche w pulki przednie zawieszenie. ale tamto powinno wystarczyc.
Ile masz wzrostu? Acha naprezenie sprezyn ustaw sobie pod siebie. Wpisz w youtube SAG setting jest fajny opis jak to sie robi.
~http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=zx9+lowering+kit&_sacat=See-All-Categories
Tu masz

Mozesz jeszcze wpuscic troche w pulki przednie zawieszenie. ale tamto powinno wystarczyc.
Ile masz wzrostu? Acha naprezenie sprezyn ustaw sobie pod siebie. Wpisz w youtube SAG setting jest fajny opis jak to sie robi.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):Jak opuscisz na sprezyznie to bedzie za miekki. Kup dzwigienki obnizenie do 400zł kosztuja. Ja z Anglii kupowalem stalowe za 100 z przesylka gdzies tak.
Tu masz.
rocznik to 2000 wzrost mój to 176cm waga moja 100 kg
- zibi kawasaki
- Świeżak
I co nie siegasz do ziemi? 100kg to masz nadwage
.
Ale serio jak upuscisz na sprezynie to bedzie klops. Mozesz kupic twardsza sprezyne i wtedy opusci dostoswac SAG. Nie widze sensu by obnizac przy tym wzroscie. Ale przy tej wadze to mozliwe ze zmiana sprezyny bedzie potrezbna a na pewno regulacja zawiechy pod Twoja wage.

Ale serio jak upuscisz na sprezynie to bedzie klops. Mozesz kupic twardsza sprezyne i wtedy opusci dostoswac SAG. Nie widze sensu by obnizac przy tym wzroscie. Ale przy tej wadze to mozliwe ze zmiana sprezyny bedzie potrezbna a na pewno regulacja zawiechy pod Twoja wage.
-
Seba_ER5 napisał(a):I co nie siegasz do ziemi? 100kg to masz nadwage.
ok dzieki nie mam nadwagi kulturystyke uprawiam z pudzianowskim byle w serwisie i wszystki pieknie ustawili
- zibi kawasaki
- Świeżak
-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości