Aprilia rs 125 czy honda xl 500
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 125 czy honda xl 500
Witam , mam problem , nie wiem co wybrać , Za rok robię prawko i nie wiem czy przejeździć rok bez prawka w terenie na XL 500 czy kupić trochę droższą RS 125/50 nie wiem co wybrać , proszę o opinie i porady
- winio09
- Świeżak
A skąd taka rozbieżność ? przecie to dwa zupełnie inne motocykle. RSką raczej w terenie nie pojeździsz. Jeśli w teren to raczej prawka Ci nie trzeba, a 125/50 to nie polecam. Może kompromisem pomiędzy tymi maszynami była by DT 125 ?
easy rider..
-
mefju - Świeżak
Chodzi o to że rs-ką chce dojeżdzać do szkoły , a xl nie bede mógł jezdzić po szosie ale w terenie się chociaż wyszaleje bo mocy jej nie brak . I właśnie nie wiem czy kupic xl i poczekać rok na prawko czy kupic rs i jezdzić czymś wolniejszym .
Honda XL 600 r
- winio09
- Świeżak
To jeśli masz gdzieś jakąś upatrzoną fajną XL to bierz, wyszalejesz się, a potem kupisz RS ..a i RS nie jest wcale taka wolna : ) Tylko nie wiem czy potem nie będzie ciężko takiej XL sprzedać, chyba że będziesz chciał sobie ją zostawić.
easy rider..
-
mefju - Świeżak
Doszedłem do wniosku że jednak będzie lepiej jak pojeżdżę jeszcze ten rok RS i będę zbierał na jakiś poważniejszy motocykl ale dzięki za rady.
Nawiasem mówiąc jeśli ktoś jest zainteresowany mogę dać namiary na tą XL, bo jest naprawdę ładna.
Nawiasem mówiąc jeśli ktoś jest zainteresowany mogę dać namiary na tą XL, bo jest naprawdę ładna.
Honda XL 600 r
- winio09
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość