Brak prawa jazdy A1
• Strona 2 z 2 • 1, 2
częstotliwość zdarzeń nie ma tu nic do rzeczy
jeśli ktoś ma coś takiego zasądzonego, to nie będzie się z tym raczej afiszował
jeśli ktoś ma coś takiego zasądzonego, to nie będzie się z tym raczej afiszował
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):nie ma czegoś takiego jak odroczenie prawa jazdy
za to sąd może nawet nieletnim wlepić środek karny w postaci zakazu prowadzenia pojazdów w ruchu lądowym
na jaki okres - to zależy od wyroku
nie mniej do czasu zakónczenia kary nawet nie masz co mażyć o kursie prawa jazdy, tzn. teorię zrobić możesz, ale o jeżdżeniu jako kursant możesz zapomnieć
No właśnie o to mi chodziło tylko nie wiedziałem jak to przekazać

-
Qba. - Świeżak
to co mowilem wam ze raczej nic nie bedzie,co sie pytala moja siostra tej znajomej co pracuje w sądzie,to ona dzowniła do jej kuzynki która jest sędzią,specjalnie w tej sprawie,wiec raczej 100 % pewnosc ze tak bedzie jak ona powiedziala,albo nic,albo sad rodzinny,i wtedy grzywa czy cos,ale na pewno nie bede miał w papierach ze byłem karany czy cos.
yz450f 2008 +sm
R1 rn19
R1 rn19
- Mateusz88
- Świeżak
To już masz koleżankę, co kiedyś bedzie adwokatem, siostrę, której znajoma pracuje w Sądzie, oraz kuzynka znajomej Twojej siostry, która jest Sędzią.
Ci policjanci się po prostu przestraszyli, jak Twoja siostra zaczęła im wymieniać tę pajęczynę znajomości. To nie na ich głowy
Ci policjanci się po prostu przestraszyli, jak Twoja siostra zaczęła im wymieniać tę pajęczynę znajomości. To nie na ich głowy

- Materialmord
- Świeżak
1. nie jestem wróżką, nie wiem, czy policja zbagatelizowała sprawę, czy też nada temu tok postępowania sądowego
2. wszystko zależy od pkt.1 i tyle
2. wszystko zależy od pkt.1 i tyle
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Materialmord napisał(a):To już masz koleżankę, co kiedyś bedzie adwokatem, siostrę, której znajoma pracuje w Sądzie, oraz kuzynka znajomej Twojej siostry, która jest Sędzią.
Haha dokładnie tak. Zanim zaczęli oni mówić Twoja siostra powymieniała im swoje znajomości. Chłopcy się przestraszyli i pojechali

-
Qba. - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości