Kask i kurtka do 600zl
• Strona 1 z 1
Kask i kurtka do 600zl
Tak jak w temacie kask do 300 zł i kurtka do 300 co polecacie jakie marki itp... Z gury dziękuję
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Dawid69
- Świeżak
Re: Kask i kurtka do 600zl
Dawid69 napisał(a):Z gury dziękuję
Pozdrawiam

Kask HJC R1 - dobrze poszukasz za 400 kupisz, a kurtala jakas używka za kase co Ci zostanie...
-
Boguc - Świeżak
Ostatnio na allegro cs-r1 można było wyrwać nawet za 320. W podobnej kwocie zakupiłem ostatnio nolana dokładnie za 400. Póki co mogę powiedzieć tyle, bardzo lekki , wygodny no i nic głową nie telepie podczas jazdy ;]
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
Dawid69 napisał(a):Dzięki za tak liczne wypowiedzi ,aha i czy wszystkie kaski naxana są w miarę dobre ?
Po pierwsze nie znam firmy Naxana...a po drugie kto Ci naopowiadał że kaski NAXA są w miarę dobre?? i co to znaczy w miarę dobre? że w miarę dobrze leżą na głowie? czy że w miarę dobrze wyglądają ?

a tak na poważnie wal w HJC to tak troche "gurna" półka do NAXAna

-
Boguc - Świeżak
Na pewno HJC jest o klasę wyżej od Naxy (ostatnio HJC CS R1 w malowaniu character po 315zl na alledrogo był), ale mam znajomego który używa naxe, za która dał 230zł i nie narzeka. Nie mówcie że ten kask to aż taka porażka...
-
Chemcio - Świeżak
Spróbuj z Grex, już o tym zostało napisane przeze mnie. Znajomy jeździ i nie narzeka, kupił za taką cenę, bo wersja czy tam model niedostępny w tym roku. Ogólnie możesz mieć ciężko ze znalezieniem go. A produkowany przez Nolana, więc chyba lepszy, ale nie znam nikogo z Naxa więc nie potwierdzę.
- Mouline
- Świeżak
Kris2k napisał(a):CzesterTX napisał(a):Kris2k napisał(a):Kask z ABS'u?
Tak, i co z tego?
Wolalbym wiaderko ...tylko tyle.
(Z termoplastow akceptuje tylko poliweglan do budowy skorupy.)
Chyba Ciebie troszkę poniosło.
Jesteś bardziej wymagający niż zawodnicy.
Kolega akceptuje tylko poliwęglan

- Gregorgsxr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe