Yamaha TDR, a może coś innego?
• Strona 1 z 1
Yamaha TDR, a może coś innego?
Witam serdecznie,
ponieważ zbliżają się wakacje, i będę miał mnóstwo czasu chciałbym zrobić prawo jazdy a1. Tak wiem, pewnie powiecie że sie nie opłaca itd.itp. Niestety wiem, że nie jest to tanie, ale wymaga tego sytuacja w której obecnie jestem (ojciec pracuje poza miastem, matka boi sie jeździć autem = nie mam transportu).
W związku z tym chciałbym Was prosić o radę, a mianowicie czy Yamaha TDR byłaby odpowiednim motocyklem dla wysokiego chłopa ;] (194 cm, 85kg). Chodzi mi o to, żeby pozycja na motocyklu była wygodna, i żebym nie musiał jeździć z "kolanami pod brodą". Jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Pozdrawiam
P.S. No tak, kasa... 4300 +/- 200
ponieważ zbliżają się wakacje, i będę miał mnóstwo czasu chciałbym zrobić prawo jazdy a1. Tak wiem, pewnie powiecie że sie nie opłaca itd.itp. Niestety wiem, że nie jest to tanie, ale wymaga tego sytuacja w której obecnie jestem (ojciec pracuje poza miastem, matka boi sie jeździć autem = nie mam transportu).
W związku z tym chciałbym Was prosić o radę, a mianowicie czy Yamaha TDR byłaby odpowiednim motocyklem dla wysokiego chłopa ;] (194 cm, 85kg). Chodzi mi o to, żeby pozycja na motocyklu była wygodna, i żebym nie musiał jeździć z "kolanami pod brodą". Jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Pozdrawiam

P.S. No tak, kasa... 4300 +/- 200
- alkopoligama
- Świeżak
Myślę że to będzie dobry wybór, sam kupuję TDRkę (185cm) i myślę że jest to jedyny słuszny wybór. Jeżeli trafisz zadbany egzemplarz to będziesz zadowolony. Ewentualnie popatrz za Hondą Varadero jeżeli zależy Ci na niskim spalaniu. Jeżeli spalanie nie gra roli to bierz TDR, odblokowana ma około 30 KM.
- qwerty93
- Świeżak
Nie śmiejcie się z tego pytania
Jakby co to można jakoś podregulować zawieszenie żeby dopasowac je do wzrostu? I czy rzeczywiście będzie mi wygodnie na TDRce przy prawie 2m?

- alkopoligama
- Świeżak
O wygode na TDR sie nie martw. Na pewno bedzie git.
Yamaha TDR125 --> Suzuki GS500F --> Suzuki SV650S
- holender1912
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości