Zobacz wÄ…tek - <i>[Galerie foto]</i> Kwidzyn 2010 - druga galeria z...
NAS Analytics TAG

[Galerie foto] Kwidzyn 2010 - druga galeria z...

Komentarze użytkowników
_________

[Galerie foto] Kwidzyn 2010 - druga galeria z...

Postprzez Åšcigacz » 16/6/2010, 10:42

Dyskusja na temat: Kwidzyn 2010 - druga galeria z Mistrzostw Åšwiata
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kwidzyn 2010 - druga galeria z Mistrzostw Åšwiata
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/6/2010, 10:42

Zaniżacie poziom takimi fotkami ,żenada<br><hr>fotograf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/6/2010, 11:55

Jak dla mnie foty naprawdę dobre. Jeżeli na ścigaczu robi się żenada to może Pan niech podeśle linka do swoich zdjęć i ocenimy je wszyscy. Nie jest miło krytykować innych.<br><hr>Ania
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/6/2010, 12:05

Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie foty naprawdę dobre. Jeżeli na ścigaczu robi się żenada to może Pan niech podeśle linka do swoich zdjęć i ocenimy je wszyscy. Nie jest miło krytykować innych.<br><hr>Ania<br>
no to gratulujÄ™ gustu , ale chyba lepiej Aniu udaj siÄ™ do okulisty<br><hr>;-)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/6/2010, 12:11

Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie foty naprawdę dobre. Jeżeli na ścigaczu robi się żenada to może Pan niech podeśle linka do swoich zdjęć i ocenimy je wszyscy. Nie jest miło krytykować innych.<br><hr>Ania<br>
Więc proszę się pochwalić swoimi zdjęciami?
Bo bardzo mnie interesuje jakie Pan robi zdjęcia?
Po zdjęciach widać że nie są robione obiektywem profesjonalnym, ale na sprzęt amatorski są bardzo dobre. <br><hr>Ania
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/6/2010, 12:36

Komentatorzy napisał(a):Więc proszę się pochwalić swoimi zdjęciami?
Po zdjęciach widać że nie są robione obiektywem profesjonalnym, ale na sprzęt amatorski są bardzo dobre. <br><hr>Ania<br>
Obejrzyj Aniu galerie Borowicza , Błaszczaka , Petkowicza czy Żmijki . Chyba ten koleś dostał aparat na komunię w maju a w czerwcu już chce być specem od zdjęć sportowych .
Czy w Åšcigaczu pracuje fotoedytor?!!!<br><hr>znafca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/6/2010, 14:52

Proponowałabym zapoznać się z zasadami konstruktywnej krytyki a anie siać ferment, z powodu powstania z łóżka lewą nogą lub małego przyrodzenia. Mnie się fotki podobają, fajnie odzwierciedlają klimat imprezy :)<br><hr>Zośka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/6/2010, 14:56

Komentatorzy napisał(a):Więc proszę się pochwalić swoimi zdjęciami?
Po zdjęciach widać że nie są robione obiektywem profesjonalnym, ale na sprzęt amatorski są bardzo dobre. <br><hr>Ania<br>
Komentatorzy napisał(a):Obejrzyj Aniu galerie Borowicza , Błaszczaka , Petkowicza czy Żmijki . Chyba ten koleś dostał aparat na komunię w maju a w czerwcu już chce być specem od zdjęć sportowych .
Czy w Åšcigaczu pracuje fotoedytor?!!!<br><hr>znafca<br>
Witam wszystkich. Widzę że jakiś jest spór co do moich zdjęć. Dla Pana zna"f"cy informacja nie mam aparatu od maja. I nie porównuję się do wymienionych wyżej fotografów. Moje zdjęcia nie są robione profesjonalnym sprzętem a amatorskim. Nie jestem fotografem który żyje z fotografii i nie dostaję wynagrodzeń nie wiadomo jakich. Więc Proszę obiektywnie patrzeć na zdjęcia. Może za kilka lat dorobię się profesjonalnego sprzętu i będę robił inną techniką zdjęcia jak do tej pory. Nie urodziłem się tak idealny jak Panowie którzy tylko krytykują bo widać że to im w życiu wychodzi. Więc jak tak kochacie krytykę, poproszę o jakieś zdjęcia wasze to może zobaczę jak powinno się robić takie zdjęcia profesjonalnie.
I taka gorąca prośba do innych nie porównujcie mnie do ludzi którzy na co dzień żyją z Tego. To jest trochę nie fer.<br><hr>wojciech wyrębek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości

na górê