Yamaha TZR 50
• Strona 1 z 1
Yamaha TZR 50
Przepraszam jak w złym temacie, ale mój pierwszy post. No więc mam 13 lat i chciałbym sobie zakupić jakiś motorower. Interesuje mnie Yamaha TZR 50 tylko ze ja mam 183cm wzrostu i ważę 75 kg, więc chciałem się zapytać czy nie będzie za mała. Doświadczenia coś mam bo miałem simka i skuter też mam (nie mój). A interesuje mnie ta Yamaha ponieważ chciałbym coś z biegami. Polećcie mi coś jakbyście mogli
I wydaje mi się że bez problemu ją utrzymam 

- Arcticc
- Świeżak
Mówią że Aprila RS 50 jest mała i się nie zmieszczę, a ja bym chciał ta apke w budzie chyba od 2008r. tą najnowszą, lecz i tak jakos wolałbym Yamahe. Yamahy DT nie chce bo to nie coś sportowego, a to by mi pasowało. Mam zamiar dojeżdżać tym do szkoły i mam z 10 km więc wiecie.
i czy mógłbym coś kupić lepszego za 6000zł najlepiej z nowym wydechem z Hebo albo Leovince V6 żeby ładniej brzmiała. I tak jak mam 13 lat to zeby wytrzymała z 3 lata bo potem mam zamiar zrobić A1 i kupić sobie r125.

- Arcticc
- Świeżak
Jestem wyższy od Ciebie o 5 centów i jeździłem chwile na TZR 50 i nawet dawałem rade więc Ty tym bardziej powinieneś. I nie wydaje mi się żeby RSka była Bóg wie ile mniejsza, wg mnie na obydwu pierdziwakach powinno Ci być 'w miarę' wygodnie.
easy rider..
-
mefju - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości