Zobacz wÄ…tek - sakwy/kufry na sporta
NAS Analytics TAG

sakwy/kufry na sporta

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

sakwy/kufry na sporta

Postprzez warmplace » 14/6/2010, 12:27

Hej

Szukam czegos na trzymanie bagażu na sporta. Miałem taką przygodę, że przy reklamacji spodni zaoferowano mi rabat na sakwy firmy ... i tu kurcze własnie już sam zwątpiłem DANE.. albo może dana albo dena ... cholera już wie. Słyszał ktoś o takiej firmie, bo coś znaleźć nie mogę w necie a u nich na stronie podobno nie ma :( może ktoś słyszał o podobnej firmie... będę bardzo wdzięczny:)
warmplace
Świeżak

Postprzez warmplace » 15/6/2010, 11:14

Znalazłem
http://www.motoport.nl/epages/Motoport.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/Motoport/Categories/Assortiment/MPMerken/Dane/Bagage/Zijtassen (otwórz link)

pytanie tylko czemu takie drogie. Slyszał ktoś o tym

PS. sorry za nowego posta ale robie "UP"... nikt nie odpowiedział :(
warmplace
Świeżak

Postprzez warmplace » 15/6/2010, 12:28

Przede wszystkim dziex za odpowiedz. Sprawa wygląda tak, że albo wezme te kufry i bede miał zniżke 25%... kiepsko szczerze mówiąc bo to i tak wychodzi spora kasa, albo będę walczył z firmą, która mi to zaproponowała, aby
1. oddała mi kasę za spodnie które mi naprawiała (troche to naprawili jakby ślepa baba z wiejskiej lepianki to robiła po zmroku :P)
2. obniżyła mi kasę za te spodnie.

ps. Ja raczej nie myślałem, o takiej kasie na kufry. Do gustu przypadły mi te najbardziej popularne oxfordy. Jestem powiedzmy średnim turystą :)

ps2. kufry maja być do ef trójki :) Chodziło mi dokładnie o te kufry oxforda z tego posta
http://forum.scigacz.pl/about11765.html&highlight= (otwórz link)
warmplace
Świeżak

Postprzez warmplace » 15/6/2010, 12:54

Problem w tym, że w tym momencie nie mam kasy na takie rzeczy niestety (sprzeglo w aucie, guma na tył, slub tralalal itd:P) Pomyślałem tylko o tych kufrach jako, że kopię się z firmą która mi te spodzienki zacerowała i mam okazje na zniżkę.. Załatwiło by to sprawę bezproblemowo.
Z drugiej strony może warto jednak powalczyć o zwrot kasy i oddanie spodni.... skoro mówicie, że szaleństwa niema. Nie chce wydawać kasy na coś co jest niefunkcjonalne tylko dlatego, że jest to tanie :)
warmplace
Świeżak

Postprzez warmplace » 15/6/2010, 13:03

No historia ze spodniami w skrocie. Kupiłem sobie uvexa spodnie z sympatexu, popruły mi się po 2 tyg wysłałem naprawili i wygląda to tak, że widać naprawdę - spodnie nie są już jak nowe - zaszycia w niektórych miejscach ścieg przy ściegu grubą nicią ...masakra... Myślałem, że oddadzą mi w stanie takim jak były przed porwaniem a dostałem naprawione -- widać tom że są naprawione. Typiara mówi " za długo pan zwlekał z oddaniem" kurna moge se półtora roku zwlekać jak mam gwarancję 2 letnią i to nie jest argument.

Jeśli chodzi o tą rolkę, to jak to się ma w motocyklu cbr f3 i fakcie, że kobita mi sie przyssała do pleców i nie daje samemu pojeździć:P (próbowałem zrzucić ale się trzyma bestia:D)
warmplace
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê