Suzuki rm 125 czy to dobry cross ?
• Strona 1 z 1
Suzuki rm 125 czy to dobry cross ?
mam zamiar kupic crossa cos z: kx 125 yz 125 cr 125 i....
taka Rma 125 nie rowna sie do nich ? bo duzo ludzi na forum pisze ze jak kupowac crossa 125 to kx yz cr a rmy nie ?? czemu?
taka Rma 125 nie rowna sie do nich ? bo duzo ludzi na forum pisze ze jak kupowac crossa 125 to kx yz cr a rmy nie ?? czemu?
-
michol - Świeżak
nie prawda ja bym predzej kupil rm niz kx
bo kx maja zla opinie i podobno starsze kx rzeczywiscie sie sypaly. kumpel mial z 96 roku rm i szla jak burza i sie nie sypala. ale ze starszych polecalbym cr i yz a z nowszych to juz co ci pasuje.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
powtórzę wypowiedź z innego tematu: RM był pierwszym wyborem Travisa Pastrany na jego pierwszych X-Games a to coś znaczy ;D osobiście na tym modelu nie mialem (jeszcze) przyjemności polatać ale widziałem co potrafi i polecam z czystym sumieniem 

Z BenzynÄ… We Krwi 

-
D748SPS - Świeżak
nie ma ze szybciej wolniej kazdy cross idzie bardzo podobnie. to tylko kwestia zębatek, jak zrobisz na przyspieszenie to z dolu lepiej idzie, ale slabszy v max. róznice sa niewielkie. i jezeli chodzi o uzywane motocykle to juz calkowicie nie ma co mowic ze rm najszybsza. bo jak jest styrana zyciem chociaz w dobrym stanie nie bedzie miala pelnej mocy ktora miala po np 1 sezonie. takze mysle ze mowic ze rm jest szybsza nie ma sensu. bo to kwestia jednostkowa. jedna idzie inna jest po prostu zaśmigana to nie idzie.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości