nauka jazdy w krotkim czasie...,,aniołek,,
• Strona 1 z 1
nauka jazdy w krotkim czasie...,,aniołek,,
Hej,dzieki za odpowiedzi.Dokladniej chodzi mi o to,czy w przeciagu tygodzina badz dwoch zdolam nauczyc sie jezdzic motocyklem zaby zdac jazde....wiem moze byc ciezko,ale zalezy mi na tym bardzo....i napeewno zrobie wszystko by sie udalo...jakby co trzymajcie kciuki...co myslicie o suzuki GSX-R 600 dla kobiety,hihi czy dla mnie ??
aniołek
- girl aniołek
- Świeżak
Najpierw zdaj ezamin a później Sprawdź czy to nie za duże moto na poczatek a tym bardziej dla kobiety. Z tym zakupem to sie tak nie spiesz. Pojexdzij po czyims fachowym okiem na początek.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Szczerze mówiąc 600 może być za duża na pierwszy motor. Bo nie jest już zabawa i trzeba tutaj mieć i opanowanie i umiejętności.
Może lepiej na początek kupić np powiedzmy jakąś 400 - setkę i pojeździć na niej przez ten sezon i jeśli będzie Ci dobrze szło w zimę zakupić np 600.
Może lepiej na początek kupić np powiedzmy jakąś 400 - setkę i pojeździć na niej przez ten sezon i jeśli będzie Ci dobrze szło w zimę zakupić np 600.
Suzuki GSX 550 (600f
) mod. to street 

- bobek358
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości