Motocykl 50 ccm na codzień do 10 000 tyś.
• Strona 1 z 1
Motocykl 50 ccm na codzień do 10 000 tyś.
Witam. Chciałbym kupić motocykl na codzień typu Yamaha TZR do 50 ccm. Na motocykl moge przeznaczyć do 10 000 tysięcy.
-Moje doświadczenie: właściwie zerowe
-Wzrost: 180
-Waga: ok. 70kg
-Będe nim jeździć na codzień: do szkoły, po mieście itd.
-Podobają mi się motocykle sportowe
-Moją uwage przyciągają: Aprilla RS, Yamaha TZR choć skłaniałbym sie ku TZR'ce no chyba tyle
-Rocznik max. : 2007/06
-Moje doświadczenie: właściwie zerowe

-Wzrost: 180
-Waga: ok. 70kg
-Będe nim jeździć na codzień: do szkoły, po mieście itd.
-Podobają mi się motocykle sportowe
-Moją uwage przyciągają: Aprilla RS, Yamaha TZR choć skłaniałbym sie ku TZR'ce no chyba tyle

-Rocznik max. : 2007/06
- wegosh
- Świeżak
obejrzyj sobie obie, w tej cenie dostaniesz cos naprawde w dobrym stanie. przejdz sie troche, zobacz czy te motorki nie beda dla ciebie za male
jesli zostalo ci malo czasu do 16-tki to moze warto poczekac, zrobic A1 i kupic 125?
jesli zostalo ci malo czasu do 16-tki to moze warto poczekac, zrobic A1 i kupic 125?

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
SHVAYA napisał(a):obejrzyj sobie obie, w tej cenie dostaniesz cos naprawde w dobrym stanie. przejdz sie troche, zobacz czy te motorki nie beda dla ciebie za male
No właśnie obie są ładne (modele nowsze niż 2007 rok)
Do 16-tki jeszcze ponad rok

P.S.
1) dawajcie jakieś linki na allegro itd. i jeszcze do sklepów w uk jak możecie.
2)A w tej cenie dałoby kupic nowy pojazd ??? tzn. motor taki jak TZR czy RS ???
- wegosh
- Świeżak
-
andrzej551 - Bywalec
SHVAYA napisał(a):obejrzyj sobie obie, w tej cenie dostaniesz cos naprawde w dobrym stanie. przejdz sie troche, zobacz czy te motorki nie beda dla ciebie za male
Jednak to dobry pomysł. Teraz nie musze w sumie na ulice wyjezdżać (moge po osiedlu pośmigać), a więc kupuje YZF R125. Dzięki !!!

P.S. Ile kosztuje nowa YZF R125 z salonu?? Prosze o możliwie najszybszą odpowiedź z gory dzięki. Aha i sory za to ciągłe PS' owanie

- wegosh
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.