Luz zaworowy CBR F4
• Strona 1 z 1
Luz zaworowy CBR F4
Witam!!!
Ostatnio zauważyłem, że moja perełka wymaga regulacji zaworów. Objawy są takie, że na ciepło słychać stuki, a jak postoje w korku i płyn się zagotuje zaczyna nierównomiernie pracować. Moja pytanie jest takie czy już na gwałt muszę się tym zająć (wyjeżdżam za 2 tyg. za granicę i po powrocie planuje zrobić pełny serwis) czy mogę w takim stanie jeszcze oblecieć Bieszczady?
pozdrawiam i proszÄ™ o pomoc
Ostatnio zauważyłem, że moja perełka wymaga regulacji zaworów. Objawy są takie, że na ciepło słychać stuki, a jak postoje w korku i płyn się zagotuje zaczyna nierównomiernie pracować. Moja pytanie jest takie czy już na gwałt muszę się tym zająć (wyjeżdżam za 2 tyg. za granicę i po powrocie planuje zrobić pełny serwis) czy mogę w takim stanie jeszcze oblecieć Bieszczady?
pozdrawiam i proszÄ™ o pomoc
- jopus
- Świeżak
Gorzej bo nie słychać. Poczytałem po innych forach, że może być za mały luz i to może spowodować wypalenie gniazd, dlatego moto idzie w odstawkę aż zostanie wyregulowane. Jeszcze czy może mi ktoś powiedzieć ile będzie kosztowała taka regulacja???
- jopus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości