Kufry boczne do Suzuki GSX 650F
• Strona 1 z 1
Kufry boczne do Suzuki GSX 650F
Mam pytanie do wszystkich posiadaczy GSX'a 650F, albo do tych, którzy po prostu będą znali odpowiedź na moje pytanie. Jeśli podobny temat istnieje do sory, ale w takim natłoku tematów nie mogłem się doszukać.
Chciałbym dokupić kufry boczne włącznie ze stelażem do mojego motocykla. Mam już zainstalowany kufer centralny, oryginalny Suzuki. I teraz nie wiem czy jedyne boczne jakie będą pasować też muszą być oryginalne, czy można bez rzadnych kolizji zamontować np. stelaże od Givi.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc, gdyż chcę na wakacje już zrobić zestaw wojarzowy:)
pozdro
Chciałbym dokupić kufry boczne włącznie ze stelażem do mojego motocykla. Mam już zainstalowany kufer centralny, oryginalny Suzuki. I teraz nie wiem czy jedyne boczne jakie będą pasować też muszą być oryginalne, czy można bez rzadnych kolizji zamontować np. stelaże od Givi.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc, gdyż chcę na wakacje już zrobić zestaw wojarzowy:)
pozdro
- Toster89
- Świeżak
Oryginalne Suzuki to sa wlasnie Givi. Przynajmniej taka jest sytuacja z kuframi z logiem Suzuki.
Na 99% stelaze z Givi beda pasowac, po prostu to sprawdz np z w/w motobagazem.
Na 99% stelaze z Givi beda pasowac, po prostu to sprawdz np z w/w motobagazem.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Szybkie sprostowanie, kufry Suzuki to kufry Kappa z logo Suzuki (a nie Givi, zagalopowalem sie), ale stelaze Givi/Kappa sa te same tylko nalepka inna wiec na jedno wychodzi. Systemy mocowanie tez takie same, monokey i starszy monolock.
Czekaj na odpowiedz ale mysle ze spokojnie wszystko bedzie pasowac.
Czekaj na odpowiedz ale mysle ze spokojnie wszystko bedzie pasowac.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Tutaj wszystko do GSX 650F
http://www.givi.it/Abbiamo-creato/?ma=S ... 50F-08--09
Potrzebujesz uchwyt PL539 i do tego kuferek V35.
Osobiście mam na swoim uchwyt 539FZ, do tego kuferek V46 od GIVI i wszystko pasuje jak lala.
http://www.givi.it/Abbiamo-creato/?ma=S ... 50F-08--09
Potrzebujesz uchwyt PL539 i do tego kuferek V35.
Osobiście mam na swoim uchwyt 539FZ, do tego kuferek V46 od GIVI i wszystko pasuje jak lala.
- Tatung
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość