Nokia 5310 XpressMusic Stan dobry Polecam!!! BCM !
• Strona 1 z 1
Nokia 5310 XpressMusic Stan dobry Polecam!!! BCM !
http://www.allegro.pl/item1071779734_no ... m_bcm.html <b>Witam
Mam na sprzedaż telefon NOKIA 5310 XPRESS MUSIC, stan jego okreslam na dobry , nie ma głębokich rys, sprawny technicznie w 100% , nie gubi zasięgu ani sie nie wiesza. Oczywiście telefon ten jest używany wiec i stan jest taki jak używanego telefonu, nie posiada blokady sim wiec moze pracować z numerami WSZYSTKICH SIECI w zestawie jest
- Oryginalny kartonik
- Nieuzywane słuchawki
- Ładowarka
- Kabel USB
- CD z oprogramowaniem
- Dokument zakupu
-KARTA PAMIĘCI 2GB!!!
Starałem sie robic zdjecia jak to możliwe najdokładniejsze, by każdy mogl sam ocenic stan telefonu</b> 200zł lub 240 w kup teraz
Mam na sprzedaż telefon NOKIA 5310 XPRESS MUSIC, stan jego okreslam na dobry , nie ma głębokich rys, sprawny technicznie w 100% , nie gubi zasięgu ani sie nie wiesza. Oczywiście telefon ten jest używany wiec i stan jest taki jak używanego telefonu, nie posiada blokady sim wiec moze pracować z numerami WSZYSTKICH SIECI w zestawie jest
- Oryginalny kartonik
- Nieuzywane słuchawki
- Ładowarka
- Kabel USB
- CD z oprogramowaniem
- Dokument zakupu
-KARTA PAMIĘCI 2GB!!!
Starałem sie robic zdjecia jak to możliwe najdokładniejsze, by każdy mogl sam ocenic stan telefonu</b> 200zł lub 240 w kup teraz
-
makus001 - Świeżak
• Strona 1 z 1