zupełny brak mocy w silniku, dziwne ;/
• Strona 1 z 1
zupełny brak mocy w silniku, dziwne ;/
Witam. Mam zajebisty problem. Ogólnie naprawiam skuterki znajomym itp. ale teraz mam taki przypadek że już mnie kurwica bierze. Otóż skuter jest chiński (ale to 2T !) to po pierwsze, a po drugie jego usterka jest nieco dziwna. Przedtem skuter ten o dziwo zapierdalał nawet 75km/h! (ale to jak był nowy), teraz średnia prędkość to 60km/h. W piątek nagle koleżanka zaczęła gadać że skuter nie ma siły prawie. Przyprowadziła go do mnie, luknąłem filtr powietrza, był z deczka brudny. Przeczyściłem go, gaźnik też przeczyściłem i nadal to samo. I teraz najlepsze, po zdjęciu całego filtra powietrza skuter jedzie ok. 50km/h i na lepszy "start", po założeniu filtra 30km/h i ni ch*** więcej i aby ruszyć trzeba odepchnąć się nogą. Czy to możliwe że po prostu silnik jest już tak wyje**** że nie daje rady ? marka tego skuterka to Longjia LJ 50, ma przejechane niecałe 5000km tylko. (skuter ma ok. 2-3 lata). Z góry wielkie dzięki za info
P.S. Åšwieca ok na 100%
P.S. Åšwieca ok na 100%
- kubas9311
- Świeżak
to ci juz w tym momencie moge powiedziec ze ciebie czeka remont bo jak był nowy top go nie dotarles tylko dorazu pelny palnik
PS nie klnij tak bo to nie twój burdel tylko ogólnopolskie forum
PS nie klnij tak bo to nie twój burdel tylko ogólnopolskie forum
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
a zobacz wariator może rolka sie przewróciła w dodatku sprawdź stan sprzęgła ostatio 2 tyogodnie nad skuterem siedziałem nowy cylyinder tlok pierscienie nowy gaźnik nowy wariator, pasek a i tak je*** nie jeździł i okazało sie że kolektor momentu obrotowego jest rozwalony.
- Marcin_dudek3
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości