Problem z silnikiem wazne !!!
• Strona 1 z 1
Problem z silnikiem wazne !!!
Mam taki problem ze dzis jechalem skuterem po jakis 30km stracil duzo mocy zamiast pod gorke jechac 50 55 to 30 ledwoscia a star dziadowski musielem go opychac nie wei mco sie stalo i tak zle chodzil napoczatku czyscilem gaznik i jak spowrotem zalorzylem to ledwo co odpalal i jechal 50 zamiast 60 i mnie jeszcze ciekawi czemu 5km silnik jedzie tylko 60?? prosze o pomoc
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
swieca ma przebicie(pewnie nie wkreca sie na obroty??)
sprawdz kompresje
sprawdz kompresje
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
jak pierscienie padły to własnie komprechy nie powinno byc,
albo bedzi mała
albo bedzi mała
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
Wczoraj jedzilem bo jakos odpalilem po kawalku skuter juz nie szedl zgasl i zero komprechy na kopce co jest bede zaraz rozkercal cyleki z gaznikiem cos musze zrobic bo za duzo oleju dostaje bo kopci jka glupi
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
mam podobny problem ale z wkrecaniem skutera na obroty ; / Jade skutrem 50km/h 6 tysiecy obrotow i jak przejade gdzies tak kilometr caly czas na pelnym gazie to skuter wkrece sie na 7 tysiecy obrotow i jedzie 60 km/h ; / dla mnie to dziwne zeby skuter tak miał ; / mojemu koledze to odrazu sie wkrece na oborty tak jakie powienien miec i tyle
co jest ? czy 4suwy tak majÄ… ? prosze o pomoc 

- k_tanco
- Świeżak
swieca do wymianki/czyszczenie gażnika
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
Mam juz przyczyne pierscienie zaspawalo nie az tak ale wyczyscilem uszkodzily tlok ze jest do wymiany i temu mi nie trzymal na obrotach i tak kopcil cylindrowi nic sie nie stalo bo to zeliwo wiec luz zamowione all jak przyjdzie i zalorze powiadomie o wynikach

- Slomyr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości