Co wybrac Kawasaki Z750 Vs Yamaha FZ8N
• Strona 1 z 1
Co wybrac Kawasaki Z750 Vs Yamaha FZ8N
mam dylemat nastepujacej tresci, ktory z powyzszych sprzeciorkow wybrac??? przedwczoraj widzialem Yamaszke w salonie i sie do niej przymierzlaem i musze powiedziec calkiem calkiem daje rade
mowilem sprzedawcy o swoich rozterkach co wybrac i ze zastanawiam sie rowniez nad Zetem... nie wiem czemu ale koles byl bardzo negatywnie nastawiony do "Zielonej" marki i psioczyl na ich awaryjnosc... pewnie tak gadal bo sam sprzedaje Yamahy
przekopalem troche internet i nie znalazlem jakis bardzo negatywnych wypowiedzi o Z750 a raczej wrecz przeciwnie... a ze mam juz metlik itroche sie gubie to chcialbym abyscie doradzili mi co bedzie lepszym wyborem...
1. ktore z tych motocykli cechuje sie wieksza awarynoscia??? (wiem ze FZ8 to nowosc, ale patrzac tak na FZ6 jak wygladala jego awaryjnosc, co sie zazwyczaj psulo jezeli juz i w ogole jakie sa wasze odczucia oraz jak to wyglada u Z750)
2. Jak jest z dostepem do serwisow ich jakoscia i w ogole??? ktora marka lepiej sie prezentuje na tym polu??? Yamaha czy Kawasaki ???
3. ogolnie ktory motor byscie wybrali i dlaczego
4. czy warto ladowac pieniadze w motocykl z ABS-em ??? tez troche przekopalem internet szukajac odpowiedzi na to pytanie i tu rowniez zdanai sa podzielone... wiec juz sam nie wiem...
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz i udzielona pomoc

1. ktore z tych motocykli cechuje sie wieksza awarynoscia??? (wiem ze FZ8 to nowosc, ale patrzac tak na FZ6 jak wygladala jego awaryjnosc, co sie zazwyczaj psulo jezeli juz i w ogole jakie sa wasze odczucia oraz jak to wyglada u Z750)
2. Jak jest z dostepem do serwisow ich jakoscia i w ogole??? ktora marka lepiej sie prezentuje na tym polu??? Yamaha czy Kawasaki ???
3. ogolnie ktory motor byscie wybrali i dlaczego

4. czy warto ladowac pieniadze w motocykl z ABS-em ??? tez troche przekopalem internet szukajac odpowiedzi na to pytanie i tu rowniez zdanai sa podzielone... wiec juz sam nie wiem...
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz i udzielona pomoc

- Soulfixer
- Świeżak
1. za szybko, aby oceniac awaryjność fz8
2. zetek juz troche na rynku jest co się rowniez wiąże z wieksza iloscia dostepnych do nich czesci, ale przez serwis wszystko da sie ,,zrobić" tylko kwestia $$$. Nie mialem do czynienia z kawasaki, ale jak serwisowałem dawno temu swoje pierdzikółko (tzr ) w yamaszce i sciagalem jakies tam czesci to ło la Boga musiałem miesiac czekac na 1 malutką część.. (z hiszpanii sprowadzali aż..)
3. Osobiście wybrałbym zetkę. Czemu? Chęć choćby sprawdzenia ,,jak się jezdzi na kawie"
4. jeśli Cie stac to jak najbardziej pokusilbym sie o ABS
2. zetek juz troche na rynku jest co się rowniez wiąże z wieksza iloscia dostepnych do nich czesci, ale przez serwis wszystko da sie ,,zrobić" tylko kwestia $$$. Nie mialem do czynienia z kawasaki, ale jak serwisowałem dawno temu swoje pierdzikółko (tzr ) w yamaszce i sciagalem jakies tam czesci to ło la Boga musiałem miesiac czekac na 1 malutką część.. (z hiszpanii sprowadzali aż..)
3. Osobiście wybrałbym zetkę. Czemu? Chęć choćby sprawdzenia ,,jak się jezdzi na kawie"

4. jeśli Cie stac to jak najbardziej pokusilbym sie o ABS
- arktan
- Bywalec
Jesli Z750 to tylko model 2007-2009, moim zdaniem jest najładniejszy.
http://www.motorakowski.pl/component/jo ... &catid=192
Model 2003-2006 też nie jest brzydki ale to nie to.
Najnowszy model na 2010 rok jest już niestety brzydki. Jakiś dziwnie spłaszczony i poszerzony.
http://www.motorakowski.pl/component/jo ... &catid=192
Model 2003-2006 też nie jest brzydki ale to nie to.
Najnowszy model na 2010 rok jest już niestety brzydki. Jakiś dziwnie spłaszczony i poszerzony.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
- xede
- Świeżak
fz8 ma najlepszy moment obrotowy ale co z reszta to ciezko oceniac skoro to nowosc i prawie nikt tego jeszcze nie ma
- xede
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości