Ktory kask wybrac?
• Strona 1 z 1
Ktory kask wybrac?
Otoz droga eliminacji wytypowalem 6 nastepujacych kaskow, ktore mi najbardziej przypadly do gustu (z bardzo szerokiej oferty licznych producentow kaskow
):
1. AGV Stealth
2. AGV GP-Pro
3. AGV Ti-Tech
4. HJC FS-10
5. SHARK RSI
6. SHARK RSX
Naczytalem sie juz recenzji i opinii o nich ile moglem.
Co sie tyczy wszystkich modeli AGV to duzo ludzi mowi ze sa glosne i czesto podwiewa wiatr spod szczeki. Bardzo malo znalazlem na temat Ti-Tech'a wiec bede wdzieczny za jakiekowliek recenzje tego kasku. W Sharku RSI narzekaja na otwierajaca sie szybke podczas jazdy a o RSX-e tez wiem troche malo.
Bede wdzieczny za wasze opinie na temat tych kaskow. O wyposazeniu, rodzaju skorupy itd. wszystko wiem takze mozecie sie ograniczyc do oceny funkcjonowania poszczegolnych elementow kasku.
Aha i odpusccie sobie posty typu: "a moze wez pod uwage ten i tamten model" - uwierzcie mi, przejrzalem szczegolowo katalogi wszystkich znaczacych producentow garnkow.
Z gory dzieki za odpowiedzi.

1. AGV Stealth
2. AGV GP-Pro
3. AGV Ti-Tech
4. HJC FS-10
5. SHARK RSI
6. SHARK RSX
Naczytalem sie juz recenzji i opinii o nich ile moglem.
Co sie tyczy wszystkich modeli AGV to duzo ludzi mowi ze sa glosne i czesto podwiewa wiatr spod szczeki. Bardzo malo znalazlem na temat Ti-Tech'a wiec bede wdzieczny za jakiekowliek recenzje tego kasku. W Sharku RSI narzekaja na otwierajaca sie szybke podczas jazdy a o RSX-e tez wiem troche malo.
Bede wdzieczny za wasze opinie na temat tych kaskow. O wyposazeniu, rodzaju skorupy itd. wszystko wiem takze mozecie sie ograniczyc do oceny funkcjonowania poszczegolnych elementow kasku.
Aha i odpusccie sobie posty typu: "a moze wez pod uwage ten i tamten model" - uwierzcie mi, przejrzalem szczegolowo katalogi wszystkich znaczacych producentow garnkow.
Z gory dzieki za odpowiedzi.
Yamaha TDR125 --> Suzuki GS500F --> Suzuki SV650S
- holender1912
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości