Rękawice Alpinestars sp-8 vs sp-2
• Strona 1 z 1
Rękawice Alpinestars sp-8 vs sp-2
Jak w temacie, rękawice sp-8 ceny po 250zł, sp-2 po 400zł na allegro, chciałbym dowiedzieć się czy jest sens dopłacić te 150zł za sp-2?
Może ktoś ma takie rękawice i może coś o nich powiedzieć jak się sprawują?
Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedzi!
Może ktoś ma takie rękawice i może coś o nich powiedzieć jak się sprawują?
Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedzi!

-
motoftw - Stały bywalec
mam SP2 od roku, zrobiłem w tym czasie 12 tys. km. rękawice naprawdę godne polecenia, zamieniłbym je tylko na wyższy model a*. nie widać po nich, że tyle przejechały. niejednokrotnie zalane, prane w pralce, wciąż jak nowe, nie licząc drobnego zmęczenia materiału od wewnątrz, co naturlane (praca na manetce). przy ostatnim drobnym lowside doceniłem je jeszcze bardziej, chociaż przydałby się karbon na paliczkach, jak w sp1 czy gp pro. fakt, że ręka pływa w cieplejsze dni, ale ja mam wszystkie skóry czarne więc zdążyłem się przyzwyczaić.
przed zakupem sp2 mierzyłem sp8 i sp8 wydały mi się jakieś szmaciane. jakość szycia i materiałów gorsza, takie sobie piankowe wzmocnienia, ogólnie słabe to było. podjedź do jakiegoś sklepu i obejrzyj dokładnie, przymierz, sprawdź jak leżą.
moim zdaniem jeśli dasz rade, zainwestuj w sp2.
przed zakupem sp2 mierzyłem sp8 i sp8 wydały mi się jakieś szmaciane. jakość szycia i materiałów gorsza, takie sobie piankowe wzmocnienia, ogólnie słabe to było. podjedź do jakiegoś sklepu i obejrzyj dokładnie, przymierz, sprawdź jak leżą.
moim zdaniem jeśli dasz rade, zainwestuj w sp2.
CBR 600 RR7 "niunia"
Dopóki śmierć nas nie rozłączy
Dopóki śmierć nas nie rozłączy
-
b_2 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości