Zobacz wÄ…tek - BMW R1150R
NAS Analytics TAG

BMW R1150R

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

BMW R1150R

Postprzez ernestpierwszy » 4/6/2010, 09:49

Witam.
Mój znajomy zamierza sprzedać swoją beemkę R1150R. Motocykl z 2005 roku 17800 przebiegu. Stan idealny, ale moto stało sobie trochę w garażu (pod budynkiem, sucho, ciepło - zima min 5 stopni - czysto).
Mam pytanie o zakres cenowy, ile takie moto może kosztować. Wiem, że "to zależy", ale chciałbym chociaż znać widełki:)
1. Motor kupiony w Polsce w salonie BMW.
2. Znajomy jest 2 właścicielem, kupił go za 55 kzł
3. Bezywpadkowy
4. Dodatkowo szyba przednia
5. Motocykl głównie stoi, bo właściciel mieszka obecnie za granicą. Były problemy z akumulatorem (padł od nieładowania).

Motocykl obecnie zrobił kilkadziesiąc km, przez tydzień będzie normalnie użytkowany (właściciel w Polsce).
Byłby to mój pierwszy motocykl, do tej pory chciałem kupić Hondę CBF 600 - jazda głónie po Warszawie (wiem, że ta beemka KROWA, ale bardzo mi się podoba:)
ernestpierwszy
Świeżak

Re: BMW R1150R

Postprzez adamfo » 4/7/2010, 22:35

ernestpierwszy napisał(a):Witam.
Mój znajomy zamierza sprzedać swoją beemkę R1150R. Motocykl z 2005 roku 17800 przebiegu. Stan idealny, ale moto stało sobie trochę w garażu (pod budynkiem, sucho, ciepło - zima min 5 stopni - czysto).
Mam pytanie o zakres cenowy, ile takie moto może kosztować. Wiem, że "to zależy", ale chciałbym chociaż znać widełki:)
1. Motor kupiony w Polsce w salonie BMW.
2. Znajomy jest 2 właścicielem, kupił go za 55 kzł
3. Bezywpadkowy
4. Dodatkowo szyba przednia
5. Motocykl głównie stoi, bo właściciel mieszka obecnie za granicą. Były problemy z akumulatorem (padł od nieładowania).

Motocykl obecnie zrobił kilkadziesiąc km, przez tydzień będzie normalnie użytkowany (właściciel w Polsce).
Byłby to mój pierwszy motocykl, do tej pory chciałem kupić Hondę CBF 600 - jazda głónie po Warszawie (wiem, że ta beemka KROWA, ale bardzo mi się podoba:)

Mam dla Ciebie propozycję, w moim rozumieniu rozsądną. Ponieważ jak na pierwszy motocykl BMW r 1150r jest dosyć ciężki to może zainteresujesz się czymś bardziej pasującym na pierwsze moto. Ja z kolei bardzo chętnie rozważyłbym zakup BMW twojego kolegi. Ostatnio bardzo mi się podoba myśl żeby zmienić moto i właśnie "poluję" na ten model BMW w dobrym stanie. Byłaby to taka "zamiana" kontaktów, no i podejrzewam że byś trochę oszczędził kasy. Otóż motocykl który ci proponuję to Yamaha Fazer 600 z 2001 roku, w stanie bdb. Na scigacz.pl możesz przeczytać sobie recenzję http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZS,600,Fazer,1998,%202003,605.html (otwórz link) wyczytasz tam że jest to idealny motocykl do pierwszego jeżdżenia. Moje moto jest w świetnym stanie, jestem drugim właścicielem przebieg ok 16tys km, motocykl był kupiony w polsce z salonu. Wiecej szczegółów jak będziesz zainteresowany.

mój mail adam.formaniak@gmail.com

pozdrawiam

Adam
adamfo
Świeżak

Postprzez leff » 4/7/2010, 22:37

tak tak, krowa to piekny ptak ... fazer nie jest idealnym sprzetem na pierwsze moto
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez adamfo » 4/7/2010, 22:41

leff napisał(a):tak tak, krowa to piekny ptak ... fazer nie jest idealnym sprzetem na pierwsze moto

No ale przyznasz że BMW R1150R w takim razie to w ogóle nie jest opcja dla początkującego motocyklisty.
adamfo
Świeżak

Postprzez leff » 5/7/2010, 07:38

true, ta krowa sie nie nadaje na pierwsze moto
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê