BMW R1150R
• Strona 1 z 1
BMW R1150R
Witam.
Mój znajomy zamierza sprzedać swoją beemkę R1150R. Motocykl z 2005 roku 17800 przebiegu. Stan idealny, ale moto stało sobie trochę w garażu (pod budynkiem, sucho, ciepło - zima min 5 stopni - czysto).
Mam pytanie o zakres cenowy, ile takie moto może kosztować. Wiem, że "to zależy", ale chciałbym chociaż znać widełki:)
1. Motor kupiony w Polsce w salonie BMW.
2. Znajomy jest 2 właścicielem, kupił go za 55 kzł
3. Bezywpadkowy
4. Dodatkowo szyba przednia
5. Motocykl głównie stoi, bo właściciel mieszka obecnie za granicą. Były problemy z akumulatorem (padł od nieładowania).
Motocykl obecnie zrobił kilkadziesiąc km, przez tydzień będzie normalnie użytkowany (właściciel w Polsce).
Byłby to mój pierwszy motocykl, do tej pory chciałem kupić Hondę CBF 600 - jazda głónie po Warszawie (wiem, że ta beemka KROWA, ale bardzo mi się podoba:)
Mój znajomy zamierza sprzedać swoją beemkę R1150R. Motocykl z 2005 roku 17800 przebiegu. Stan idealny, ale moto stało sobie trochę w garażu (pod budynkiem, sucho, ciepło - zima min 5 stopni - czysto).
Mam pytanie o zakres cenowy, ile takie moto może kosztować. Wiem, że "to zależy", ale chciałbym chociaż znać widełki:)
3. Bezywpadkowy
5. Motocykl głównie stoi, bo właściciel mieszka obecnie za granicą. Były problemy z akumulatorem (padł od nieładowania).
Motocykl obecnie zrobił kilkadziesiąc km, przez tydzień będzie normalnie użytkowany (właściciel w Polsce).
Byłby to mój pierwszy motocykl, do tej pory chciałem kupić Hondę CBF 600 - jazda głónie po Warszawie (wiem, że ta beemka KROWA, ale bardzo mi się podoba:)
- ernestpierwszy
- Świeżak
Re: BMW R1150R
ernestpierwszy napisał(a):Witam.
3. Bezywpadkowy
Mam dla Ciebie propozycję, w moim rozumieniu rozsądną. Ponieważ jak na pierwszy motocykl BMW r 1150r jest dosyć ciężki to może zainteresujesz się czymś bardziej pasującym na pierwsze moto. Ja z kolei bardzo chętnie rozważyłbym zakup BMW twojego kolegi. Ostatnio bardzo mi się podoba myśl żeby zmienić moto i właśnie "poluję" na ten model BMW w dobrym stanie. Byłaby to taka "zamiana" kontaktów, no i podejrzewam że byś trochę oszczędził kasy. Otóż motocykl który ci proponuję to Yamaha Fazer 600 z 2001 roku, w stanie bdb. Na scigacz.pl możesz przeczytać sobie recenzję http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZS,600,Fazer,1998,%202003,605.html (otwórz link) wyczytasz tam że jest to idealny motocykl do pierwszego jeżdżenia. Moje moto jest w świetnym stanie, jestem drugim właścicielem przebieg ok 16tys km, motocykl był kupiony w polsce z salonu. Wiecej szczegółów jak będziesz zainteresowany.
mój mail adam.formaniak@gmail.com
pozdrawiam
Adam
- adamfo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości