tzr jedzie od 6 tys obrotów pomocy;/
• Strona 1 z 1
tzr jedzie od 6 tys obrotów pomocy;/
witajcie
mam następujący problem w tzr a mianowicie
nie dawno zrobiłem szlifa wszystko było ok , dotarłem ją i pewnego dnia na skrzyżowaniu zgasła mi...silnik był bardzo gorący
nie chciała palić z rozrusznika tylko na pycha co jakiś czas łapała tak dojechałem do domu i stałą tak tydzień
dziś chciałem pojeździć ale nie pali z rozrusznika , trzeba ją pchać od 6 tys odpala i wtedy idzie
czyściłem gaźnik,dysze,zmieniłem świece,kapturek
co to może być??
mam następujący problem w tzr a mianowicie
nie dawno zrobiłem szlifa wszystko było ok , dotarłem ją i pewnego dnia na skrzyżowaniu zgasła mi...silnik był bardzo gorący
nie chciała palić z rozrusznika tylko na pycha co jakiś czas łapała tak dojechałem do domu i stałą tak tydzień
dziś chciałem pojeździć ale nie pali z rozrusznika , trzeba ją pchać od 6 tys odpala i wtedy idzie
czyściłem gaźnik,dysze,zmieniłem świece,kapturek
co to może być??
- lukasz92
- Świeżak
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
a uszczelka pod głowicą jak mówisz że się mocno nagrzewa...zdejmij głowice i zobacz dużo roboty w tzr nie ma żeby głowice zdjąć...
- Marcin_dudek3
- Świeżak
Gaznik do regulacji
Dobrze ustaw mieszanke paliwa i powietrza. Sprawdz tez wolne obroty i napisz jaka masz glowna dysze i czy to jest seryjna maszyna.

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości