[gsr 600] opinie
• Strona 1 z 1
[gsr 600] opinie
jak w temacie
interesujÄ… mnie opinie o tym moto
nie mam na myśli artykułów zamieszczonych w różnych portalach, gdyż te przekopałem, tylko wasze własne odczucia
z góry więlkie dzięki
interesujÄ… mnie opinie o tym moto
nie mam na myśli artykułów zamieszczonych w różnych portalach, gdyż te przekopałem, tylko wasze własne odczucia
z góry więlkie dzięki
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
moto ma ciekawy design, ogolnie fajne dwie rurki z tylu, mocy ma wystarczajaco, i wyswietlacz biegow
ogolnie bardzo ladne moto ale wiadomo nie jest to hornetka czy z750
ktore moim zdaniem sa troche ladniejsze 

ogolnie bardzo ladne moto ale wiadomo nie jest to hornetka czy z750

- xede
- Świeżak
fajnie sie nim jeździ ... mam gsr-a juz 2 sezon ... bardzo latwy w prowadzeniu ... polecam - jedyna wada głośna skrzynia ale precyzyjna ... oczywiscie nie jest to turystyk ani sport ... rewelacyjny motor na miasto ... ze wszystkimi wadami nakedow (wieje) 

Suzuki GSR 600 A 2007/2008
-
MaximusPL - Świeżak
1. temat już nieaktualny
2. o gustach siÄ™ nie dyskutuje
3. też uważam, że to fajny kawałek jeździdełka
4. malowanie występuje w kilku odmianach, naklejki są kwestią indywidualną, chcesz, to bierzesz z naklejkami (foliami), nie chcesz, to bierzesz bez naklejek
5. pomysł zarzucony, bo nie nadaje się normalne przeloty (2/3 dojazdu do pracy to trasa)
2. o gustach siÄ™ nie dyskutuje
3. też uważam, że to fajny kawałek jeździdełka
4. malowanie występuje w kilku odmianach, naklejki są kwestią indywidualną, chcesz, to bierzesz z naklejkami (foliami), nie chcesz, to bierzesz bez naklejek
5. pomysł zarzucony, bo nie nadaje się normalne przeloty (2/3 dojazdu do pracy to trasa)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
A co to znaczy, że motocykl jest pedalski? Bo rozumiem że nie rozmawiamy o kolorach tylko o modelu. Ma jakieś wypustki analne z siodełka czy cos?
ps. a moze xjr skoro gsr juz nieaktualny
w xjrce szyba nie wyglada tak tragicznie moim zdaniem a moto jest ładne ( tylko troche nie pasujący do gsra więc pewnie nie spełni twoich wymagań
) No i nie wiem może jest pedalski ?:P
ps. a moze xjr skoro gsr juz nieaktualny

- warmplace
- Świeżak
1. tak bo oznacza to, że jak zainstalujesz szybe to w xjrce nie wygląda tragicznie
2. no można przykład
- niektórzy sobie dają radę i nie mają mega wypadków i kwadratowej opony
- jak ktoś jest nieskoordynowany ruchowo bądź też nieogarnięty i niemyślący to się na 125 zabije i wtedy pozostaje tylko siedzieć i rzucać złośliwości na forum.. np:)
Koniec offtopa sorry.
2. no można przykład
- niektórzy sobie dają radę i nie mają mega wypadków i kwadratowej opony
- jak ktoś jest nieskoordynowany ruchowo bądź też nieogarnięty i niemyślący to się na 125 zabije i wtedy pozostaje tylko siedzieć i rzucać złośliwości na forum.. np:)
Koniec offtopa sorry.
- warmplace
- Świeżak
warm, jeśli chcesz wiedzieć, to będzie przeszczepiany triumph spint ST (koniecznie srebrny)
a czytanie ze zrozumieniem, ech, piękna umiejetność
a czytanie ze zrozumieniem, ech, piękna umiejetność

-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości