Własny napis na tablicy rejestracyjnej...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
z tego co pamietam to te tablice kosztowaly ok 2000zl, nie wiem jak jest teraz ...
Poczatkowe dwie masz narzucone ... np. trojmiasto: G0 XXX... ,G1 XXX... , G2 XXX... , wawa: W1 XXX..., W2 XXX... ...
Tylko pomysl tez o tym ze jak cos zmalujesz na moto to wystarczy ze jakis swiadek podpierniczy Cie na policje ze gosc na motorze zrobil to i tamo a tablice mial z jakimsnapisem i krag podejrzanych zawerza sie do kilkunastu osob w okolicy ... do tego dodaj opis maszyny i kubraczka ... pozamiatane
Poczatkowe dwie masz narzucone ... np. trojmiasto: G0 XXX... ,G1 XXX... , G2 XXX... , wawa: W1 XXX..., W2 XXX... ...

Tylko pomysl tez o tym ze jak cos zmalujesz na moto to wystarczy ze jakis swiadek podpierniczy Cie na policje ze gosc na motorze zrobil to i tamo a tablice mial z jakimsnapisem i krag podejrzanych zawerza sie do kilkunastu osob w okolicy ... do tego dodaj opis maszyny i kubraczka ... pozamiatane

Pzdr
- LeWy2005
- Świeżak
dokładnie... moim zdaniem to zły pomysł, chyba że jeździsz " normalnie" bez szaleństw, zgodnie z przepisami 

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
zachce Ci sie zafisiowac przed laska gdzies w miescie i niefartem bedzie tam monitoring i co wtedy?:P
Zalezy co rozumiec przez oplacalnosc ... Lans tak, fajnie wyglada - tak, dobra reklama slozbowego pojazdu - tak ... wtapianie sie w tlum - nie, oszczednosci w kasie - nie
Zalezy co sie dla Ciebie bardziej liczy
Zalezy co rozumiec przez oplacalnosc ... Lans tak, fajnie wyglada - tak, dobra reklama slozbowego pojazdu - tak ... wtapianie sie w tlum - nie, oszczednosci w kasie - nie

Zalezy co sie dla Ciebie bardziej liczy

Pzdr
- LeWy2005
- Świeżak
-
R1 - Bywalec
lansik
:D:D

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Traperoso napisał(a):Można mieć tablice HWDP?
A jak Ci motor skradną podstępnie to co powiesz funkcjonariuszowi dyżurnemu?? CHWDP??

Jak rejestrowałem moto to nie omieszkałem zapytać... Cena liczona jest od literki i wynosi 100zł za sztukę...
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Traperoso napisał(a):Można mieć tablice HWDP? Ewentualnie CHWDP?
Policjanci przy ewentualnej nawet rutynowej kontroli z pewnoscia beda bardzo mili

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak polecam sobie taka blache wybic:D i moge sie zalozyc ze jak psiarnia obczai ja to nawet za byle g*wno sie doczepi i za nic nie odpusci.. ale cuz do odwanych swiat nalezy:D ale zobaczcie jaki gosciu z taka rejka ma respect u dresiazy:D moze byc pewny ze mu wtedy motorka nie poobijaja jak zostawi gdzies

-
spoyler92 - Świeżak
Chwała Wam Dobrym Policjantom. Żaden Policjant za taką blachę nie będzie się czepiał

Patrzcie...
- Załączniki
-
- w0_chwdp.jpg (17.74 KiB) PrzeglÄ…dane 2263 razy
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
no to szacuneczek dla wlascieciela merolka:D hehe:D
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Mozna także na allegro zamówic tłoczoną tablice rejestracyjną ze swoim napisem... Wyglądają IDENTYCZNIE jak państwowe
Wiec jak by sie zgubilo tablice, mozna by sie dogadac z gosciem i wytłoczył by nam taką samą jaką zgubilismy i nietrzeba placic wielkich sum za nowe blachy w urzędach
Ale to wszystko nielegalne, ale co tam polak może
Link: http://allegro.pl/item298911654_tablice ... cyjna.html

Link: http://allegro.pl/item298911654_tablice ... cyjna.html
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości