Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Ubezpieczenie dla motocyklisty - jak...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Ubezpieczenie dla motocyklisty - jak...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Ubezpieczenie dla motocyklisty - jak...

Postprzez Åšcigacz » 31/5/2010, 18:33

Dyskusja na temat: Ubezpieczenie dla motocyklisty - jak zrobić dobrą reklamę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ubezpieczenie dla motocyklisty - jak zrobić dobrą reklamę
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/5/2010, 18:33

Ja wyznaje zasadę, kto nie ryzykuje ten nie je, wiec polisą tylko się podcieram. Kiedy jadę motocyklem to mam pełną świadomość, że tylko ja jestem w pełni odpowiedzialny za swoje czyny i chyba również dlatego nie miałem nigdy wypadku, a nawet jak kiedyś zaliczę glebę/dzwona itp to nie będę miał do nikogo pretensji, bo jestem wolnym człowiekiem!!!!!!!!!<br><hr>seven fifty
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/5/2010, 22:36

Komentatorzy napisał(a):Ja wyznaje zasadę, kto nie ryzykuje ten nie je, wiec polisą tylko się podcieram. Kiedy jadę motocyklem to mam pełną świadomość, że tylko ja jestem w pełni odpowiedzialny za swoje czyny i chyba również dlatego nie miałem nigdy wypadku, a nawet jak kiedyś zaliczę glebę/dzwona itp to nie będę miał do nikogo pretensji, bo jestem wolnym człowiekiem!!!!!!!!!<br><hr>seven fifty<br>
Za swoje czyny to tak ale za to ze ktos w Ciebie przypier... to juz nie bardzo!!! nie znasz dnia ani godziny kiedy ktos Cie nie zauwarzy kolego!!<br><hr>maniek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/5/2010, 23:42

Komentatorzy napisał(a):Ja wyznaje zasadę, kto nie ryzykuje ten nie je, wiec polisą tylko się podcieram. Kiedy jadę motocyklem to mam pełną świadomość, że tylko ja jestem w pełni odpowiedzialny za swoje czyny i chyba również dlatego nie miałem nigdy wypadku, a nawet jak kiedyś zaliczę glebę/dzwona itp to nie będę miał do nikogo pretensji, bo jestem wolnym człowiekiem!!!!!!!!!<br><hr>seven fifty<br>
Komentatorzy napisał(a):Za swoje czyny to tak ale za to ze ktos w Ciebie przypier... to juz nie bardzo!!! nie znasz dnia ani godziny kiedy ktos Cie nie zauwarzy kolego!!<br><hr>maniek<br>
dobrze powiedziane. Jazde trzeba podzielic na dwa aspekty. To co jest zależne ode mnie oraz to co nie jest. Wszystkiego nie przewidzisz i nie zaradzisz - własnie na to trzeba sie ubezpieczyc<br><hr>agent tomek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/5/2010, 23:57

Obowiązkowa kastracja zapobiegająca niekontrolowanemu rozmnażaniu w przypadkach takich jak Twój ma wystarczające usprawiedliwienie po Twojej wypowiedzi....:(<br><hr>PZU
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/6/2010, 14:45

Komentatorzy napisał(a):Obowiązkowa kastracja zapobiegająca niekontrolowanemu rozmnażaniu w przypadkach takich jak Twój ma wystarczające usprawiedliwienie po Twojej wypowiedzi....:(<br><hr>PZU<br>
Widzę, że jesteś zwolennikiem eugeniki, jak np. w Szwecji w latach powojennych, tylko że to jest chory socjalistyczny kraj. Każdy ma prawo się ubezpieczyć lub nie, a takie wypowiedzi to totalniactwo.<br><hr>seven fifty
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê