Yamaha DT 80/50 co lespze ?
• Strona 1 z 1
Yamaha DT 80/50 co lespze ?
1 Siemka ma zamiar kupic DT tylko nie wiem czy 50 czy 80 slyszalem ze 80 maja krotsza zywotnosc i sie dławia co wy sadzicie znawcy co byscie polecicli chce jezdzic na karte motorowerowa ale jak bym kupowal 80 to zarejestrowana na 50 a no i to by byl muj pierwszy motocykl z biegami w nodze bo takto to tylko automaty
2 Jak bym kupował crossa na co mam patrzeć słyszalem od kumpla ze na rame bo jak sa nie orginalne spawy to zaraz mi w terenie peknie , na co jeszcze mam patrzec przy kupnie
2 Jak bym kupował crossa na co mam patrzeć słyszalem od kumpla ze na rame bo jak sa nie orginalne spawy to zaraz mi w terenie peknie , na co jeszcze mam patrzec przy kupnie
- Heba
- Świeżak
hmm akurat w przypadku DT 50 jak i 80 to udane moto. nie ma problemów z silnikiem żywotnosc moze i jest nieco obniżona xD ale jest to różnica powiedzmy 1000 km ( biorąc pod uwage że DT robi 20 tys km to 1 tys w tą czy w tą to żadna róznica) co do pojemnosci 80/50 jest nielegalne i mozesz nie przejsc przeglądów. tak ci tylko mówie żebys na przyszlosc wiedział. dalej na co patrzec .... kolega niby powiedział dobrze ale czy widziałes kiedys motor z nieoryginalną ramą ?
chyba że jakis składak. patrzec na wszystko. silnik czy dobrze pracuje. zawieszenie czy nie cieknie. elektryke. poszukaj tu na forum na co patrzec było setki razy
i to sie tyczy kazdego motocykla. dt to prosty motor wiec tu az tak duzo do ogladania nie ma. a który lepszy sam sobie odpowiedz. oba sprzety sa super. bo to bardzo poobne moto. 80 jest nieco mocniejsza. ale jak juz wspominałem rejestrowanie jako 50 jest nielegalne. czy weźmiesz to pod uwage czy nie to juz twoja sprawa 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
asdfghjkl;'
spoko spoko przeglad to ja sobie zalatwie dozywotni bo moj znajomy to robi wiec nie ma problemow a durza jest ta roznica mocy nie chodzi mi na rame od czegos innego tylko chodzi mi o pekniecia w ramie bo jak naprzyk;lad bendize jakies pekniecie aj sobie skocze z chopki a tu trach i poszko rama polamana
- Heba
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości