Zobacz wÄ…tek - Aprilia Tuareg 600 ''Problem''
NAS Analytics TAG

Aprilia Tuareg 600 ''Problem''

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Aprilia Tuareg 600 ''Problem''

Postprzez kaczmar00077 » 30/5/2010, 09:10

Witam, mam problem z tym motocyklem, jeździłem najnormalnie do czasu, gdy wczoraj miałem jechac w trasę enduro, ( nie wielka gdyż około 30-40 km) i motor nie odpalił, Aprilka ma zepsuty rozrusznik i tylko kopka została ;/ Gdy odpalałem pierwszym razem na ssaniu, motor pochodził jakieś 10-20 sekund, ( to normalne zawsze tak ma, ale po następnym kopnięci odpala i jest ok. ), gdy kopłem drugi raz, nawet się nie odezwał ;/ . Nie wiem, czy świeca jest zalana, czy jakiś inny problem, ( odpalałem na dosyc słabym aku. ), gdy dziś podładowałem akumulator, i poszedłem odpalic motor, kopię bez końca, a on obróci tłokiem ok. 3-4 razy o własnych siła i to wszystko. Nie wiem co o tym myślec, a i gdy dodałem lekko gazu, strzeliło w filter. Proszę o pomoc i z góry dziękuje za odp.
Pozdrawiam
kaczmar00077
Świeżak

Postprzez squero381 » 26/6/2011, 10:49

Witam, czy udalo Ci sie rozwiazac ten problem? Mam niemal ze identyczna sytuacje jak Twoja jutro planuje zaczac od wymiany swiecy. a jak tam bylo u CIebie? czekam na odp pozdro
squero381
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê