Pomoc w zakupie motocykla - Koszalin
• Strona 1 z 1
Pomoc w zakupie motocykla - Koszalin
Witam
Potrzebuję pomocy w kupnie motocykla. Nie ukrywam że nie mam doświadczenia a jest to moto używane. Wprawne oko motocyklisty / mechanika powinno uchronić mnie przed popełnieniem wielkiej pomyłki i dodatkowo znalezieniu ewentualnych usterek.
KAWASAKI ER6F
Proszę o kontakt mailowy osoby z Koszalina i ew. okolic, które znają lub posiadają ten własnie model.
Szczegóły dogramy via e-mail/telefon.
Potrzebuję pomocy w kupnie motocykla. Nie ukrywam że nie mam doświadczenia a jest to moto używane. Wprawne oko motocyklisty / mechanika powinno uchronić mnie przed popełnieniem wielkiej pomyłki i dodatkowo znalezieniu ewentualnych usterek.
KAWASAKI ER6F
Proszę o kontakt mailowy osoby z Koszalina i ew. okolic, które znają lub posiadają ten własnie model.
Szczegóły dogramy via e-mail/telefon.
Smolczyk
- Smolczyk
- Świeżak
Być może dałem za mało szczegółów;]
smol33@o2.pl
Chodzi mi o niekoniecznie bezinteresowną pomoc przy zakupie;] Kogoś kto po obejrzeniu/ sprawdzeniu motocykla powie: chłopie kupuj, wg mnie wart jest swojej ceny nie widać żadnych usterek można bez obaw kupować...
DziekujÄ™ i czekam na odzew
smol33@o2.pl
Chodzi mi o niekoniecznie bezinteresowną pomoc przy zakupie;] Kogoś kto po obejrzeniu/ sprawdzeniu motocykla powie: chłopie kupuj, wg mnie wart jest swojej ceny nie widać żadnych usterek można bez obaw kupować...
DziekujÄ™ i czekam na odzew
Smolczyk
- Smolczyk
- Świeżak
Nie mam tej kafy, mam za to inną, ale jeśli mogę pomóc to pisz do mnie na gg.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości