[Aktualności] Daelim Roadwin 250R FI -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Daelim Roadwin 250R FI -...
Dyskusja na temat: Daelim Roadwin 250R FI - ćwierć-sport-turystyk?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Daelim Roadwin 250R FI - ćwierć-sport-turystyk?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Daelim Roadwin 250R FI - ćwierć-sport-turystyk?
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a moim zdaniem i tak jest ładniejszy od 10 letniej cebry 600 po dwóch dzwonach, pięciu szlifach, i połatanej drutem. jeśli panowie z polonii cup rozsądnie skalkulują cenę to może być z tego całkiem nieźle sprzedający się sprzęt bo zapotrzebowanie na ściga dle początkujących jest spore a mało kogo stać na ninje 250 za 19 kawałków.<br><hr>grzeźnikKomentatorzy napisał(a):a fuuuu.... brzydal straszny! <br><hr>hhh<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Eeee.. nawet taka 10letnia cebra bedzie ladniejsza zawsze mozna ja zrobic wtedy na Streeta i masz pewnosc ze to Honda a nie Daelim.. wiec kwestia gustu!!!!!!!!! Ale w tej klasie wolal bym itak Kawasaki Ninje 250 <br><hr>Ghost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
+ 1 punkt dla pana nade mną !<br><hr>.,.Komentatorzy napisał(a):a fuuuu.... brzydal straszny! <br><hr>hhh<br>Komentatorzy napisał(a):a moim zdaniem i tak jest ładniejszy od 10 letniej cebry 600 po dwóch dzwonach, pięciu szlifach, i połatanej drutem. jeśli panowie z polonii cup rozsądnie skalkulują cenę to może być z tego całkiem nieźle sprzedający się sprzęt bo zapotrzebowanie na ściga dle początkujących jest spore a mało kogo stać na ninje 250 za 19 kawałków.<br><hr>grzeźnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I mnie sie podoba!Komentatorzy napisał(a):a fuuuu.... brzydal straszny! <br><hr>hhh<br>Komentatorzy napisał(a):a moim zdaniem i tak jest ładniejszy od 10 letniej cebry 600 po dwóch dzwonach, pięciu szlifach, i połatanej drutem. jeśli panowie z polonii cup rozsądnie skalkulują cenę to może być z tego całkiem nieźle sprzedający się sprzęt bo zapotrzebowanie na ściga dle początkujących jest spore a mało kogo stać na ninje 250 za 19 kawałków.<br><hr>grzeźnik<br>
Boczo... moze jakis tescik? Do polonii Cup daleko nie masz <br><hr>kris2k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma się co bać o jakość. Daelim to dobra, ale mało znana w Polsce firma.
Na zachodzie się dobrze sprzedaje, mają też najładniejszą 125-kę -> Roadwin (golas)
Wg mnie cenę ustalą nie wiele mniejszą niż Kawasaki za swoją ćwiartkę, Daelim się ceni.
Strzelam, że będzie to ok. 14 000 zł
P.S Ładne malowania (oba).<br><hr>Lothar
Na zachodzie się dobrze sprzedaje, mają też najładniejszą 125-kę -> Roadwin (golas)
Wg mnie cenę ustalą nie wiele mniejszą niż Kawasaki za swoją ćwiartkę, Daelim się ceni.
Strzelam, że będzie to ok. 14 000 zł
P.S Ładne malowania (oba).<br><hr>Lothar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wlasnie dzis kupilem. Czarnego. Jutro odbieram z salonu, nufka-sztuka. Z bliska wyglada lepiej niz na fotkach i naprawde wyglada na pozadnie wykonany model. Relacje zdam po pierwszych smigach testowych city-highway. Nie jestem fanem wiertarek , wybor mialem wiekszy ale do tej maszyny jakos mi sie fajnie tylek przykleil, ze tak sie wyraze.<br><hr>Lawender
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I powiem wiecej. Predkosc na prostej 157 km/h. wiecej by poszedl ale po co? Dobrze sie trzyma na £ukach ale radze uwazac przy malych predkosciach (miasto) przy ostrym hamowaniu np skrecajac na pasach. Kobita mi wyskoczyla i sie z£ozylem ledwo utrzymujac rownowage. Sprawdzilem wszystkie sruby i nie mam zastrzezen. Dokrecone jak trzeba. Jedynie owiewki zalecam dokrecic. Tyle narazie. <br><hr>LawenderKomentatorzy napisał(a):Wlasnie dzis kupilem. Czarnego. Jutro odbieram z salonu, nufka-sztuka. Z bliska wyglada lepiej niz na fotkach i naprawde wyglada na pozadnie wykonany model. Relacje zdam po pierwszych smigach testowych city-highway. Nie jestem fanem wiertarek , wybor mialem wiekszy ale do tej maszyny jakos mi sie fajnie tylek przykleil, ze tak sie wyraze.<br><hr>Lawender<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl