europejskie nowości
• Strona 1 z 1
europejskie nowości
To chyba zawsze Japończycy świecili triumfy jeśli chodzi o budowę motocykli (zapewne tych sportowych głównie). Pojawiło się ostatnimi czasy kilka nowości na rynku. Mam na myśli m.in. Aprilię wychodzącą z modelami Shiver i Dorsoduro, Ducati Hypermotard, BMW z coraz to bardziej agresywnymi motocyklami jak, np. F800R. Jest jeszcze nowy Duke 690.
Wyżej wymienione sprzęty wyglądem przypominają supermoto (F800R trochę bardziej klasyczny). Ceny są jakie są, bo to nowe sprzęty, ale tak się zastanawiam ilu z Was zdecydowałoby się w przyszłości na zakup jednego z nich? Co o nich sądzicie? Jakie jest przeznaczenie poszczególnych sprzętów?
Chciałem napisać, że najbardziej spodobało mi się Ducati Hypermotard (choć wielkim fanem tej marki nigdy nie byłem), ale spoglądając na zdjęcia to chyba wszystkie mi się podobają.
Wyżej wymienione sprzęty wyglądem przypominają supermoto (F800R trochę bardziej klasyczny). Ceny są jakie są, bo to nowe sprzęty, ale tak się zastanawiam ilu z Was zdecydowałoby się w przyszłości na zakup jednego z nich? Co o nich sądzicie? Jakie jest przeznaczenie poszczególnych sprzętów?
Chciałem napisać, że najbardziej spodobało mi się Ducati Hypermotard (choć wielkim fanem tej marki nigdy nie byłem), ale spoglądając na zdjęcia to chyba wszystkie mi się podobają.
-
bryk77 - Stały bywalec
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
yyy,a bylem swicecie przekonany ze juz ja pokazali...Ale szczerze mówiac z wygladu najbardziej mi pasi pierwsza wersja tuono
I tam jest sucha micha..

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Mi tam się włoszczyzna nigdy nie podobała a ten cały Hypermotard to juz w ogóle. Nie wiadomo co to jest, ani w jakim celu zostało stworzone. Ani to supermoto ani street... Przód przypomina mi kaczkę a całość szpeci paskudna rurkowa rama jak w monsterze. Jedyne, co mi przychodzi na myśl jak na niego patrzę to "co autor miał na myśli?". Wiem, wiem, są gusta i guściki ale ja osobiście wolę Japonię.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
I tak dla Japończyków motocykle projektują czasami Włoscy styliści.
Nie które Ducati są śliczne, Aprilie też.
Nowa Japonia nie jest zbyt ładna - szczególnie sportowe motocykle, nie licząc Kawasaki Z750 2007-2009, Honda CB 1000R.
A taka Aprilia Futura - to jest to, rocznik 2002 a wyglÄ…da jak motocykl na obecne czasy.
Nie które Ducati są śliczne, Aprilie też.
Nowa Japonia nie jest zbyt ładna - szczególnie sportowe motocykle, nie licząc Kawasaki Z750 2007-2009, Honda CB 1000R.
A taka Aprilia Futura - to jest to, rocznik 2002 a wyglÄ…da jak motocykl na obecne czasy.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Nowe japońskie motocykle (mam na myśli te sportowe) są bardzo zminiaturyzowane. Już bardziej mi się podobają starsze modele.
Nowa 600rr przypomina mi NSR. Może i takie powinny być te sprzęty - małe, lekkie i mocne bo bądź co bądź są to sporty. Uroku niestety mają w sobie coraz mniej.
Nowa 600rr przypomina mi NSR. Może i takie powinny być te sprzęty - małe, lekkie i mocne bo bądź co bądź są to sporty. Uroku niestety mają w sobie coraz mniej.
-
bryk77 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość