YAMAHA R6 2001R ELEKTRYKA
• Strona 1 z 1
YAMAHA R6 2001R ELEKTRYKA
Witam
Mam problem z r6 nie wiem co sie z nia dzieje myslalem ze to regulator napieacia wyminilem i dalej jest to samo.A gdy wlaczam swiatla czasami gasnie licznik,i gdy jezdze nagle gasnie i nie mozna go odpalic nawet na pych.Podlaczam kable rozruchowe i odpala natomiast ze startera nie chce.Co to moze byc .Pomozcie:D
Mam problem z r6 nie wiem co sie z nia dzieje myslalem ze to regulator napieacia wyminilem i dalej jest to samo.A gdy wlaczam swiatla czasami gasnie licznik,i gdy jezdze nagle gasnie i nie mozna go odpalic nawet na pych.Podlaczam kable rozruchowe i odpala natomiast ze startera nie chce.Co to moze byc .Pomozcie:D
- husajn203
- Świeżak
jeżeli akumulator jest ok zostaje alternator, miałem to samo gasł, nie mogłem go odpalić wariowały zegary i kontrolki, wymiana pomogła.
- krzysztofgs500
- Świeżak
Mam i szukam pomocy w mojej R6 ciągle świeci neutral nawet jak wrzucę bieg nie gaśnie ,a po włączeniu świateł to nie świeci kontrolka migaczy jak zgaszę światła kontrolka działa poprawnie no już nie mówię o tym , że gaśnie moto po załączeniu świateł pomóżcie co zrobić pozdrowionka
-
djpedros - Świeżak
zaloz temat w odpowiednim dziale. Opisz dokladniej swoj problem bo ten post jest dosc zagmatwany
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości