Motorower stylizowany na ścigacza
• Strona 1 z 1
Motorower stylizowany na ścigacza
Witam!
Mam 14 lat i kartę motorowerową, chciałabym sobie kupić motorower stylizowany na ścigacza (tylko żeby wyglądał tak bardziej jak ścigacz a nie skuter) o pojemności 50 ccm. Czy ktoś mógł by mi powiedzieć jakiego warto kupić, żeby jak najrzadziej się psuł, był w miarę tani i mniej więcej od rocznika 1996.
p.s. Od razu powiem, że nie zamierzam (jeżeli go kupię) jakoś katować czy ścigać tylko poprostu normalnie nim jeździć po mieście na codzień. I też w grę nie wchodzą żadne 80-tki, ani 125-tki nawet rejestrowane na 50-tki
Mam 14 lat i kartę motorowerową, chciałabym sobie kupić motorower stylizowany na ścigacza (tylko żeby wyglądał tak bardziej jak ścigacz a nie skuter) o pojemności 50 ccm. Czy ktoś mógł by mi powiedzieć jakiego warto kupić, żeby jak najrzadziej się psuł, był w miarę tani i mniej więcej od rocznika 1996.
p.s. Od razu powiem, że nie zamierzam (jeżeli go kupię) jakoś katować czy ścigać tylko poprostu normalnie nim jeździć po mieście na codzień. I też w grę nie wchodzą żadne 80-tki, ani 125-tki nawet rejestrowane na 50-tki
- gabin96
- Świeżak
- Skiera2006
- Świeżak
Również polecam TZR 50, trochę się nią ojeździłem i jak najbardziej mogę polecić. Ładnie się w zakręty składa, v max z górki 105 w egzemplarzu którym jechałem, ogólnie jak na 50ccm osiągi w porządku, awaryjność na niskim poziomie no i wygląd wcale nie przypomina ze to 50ccm ..no chyba że tłumik ; )
easy rider..
-
mefju - Świeżak
wkońcu czlowiek któremu nie trzeba tlumaczyc zeby nie kupwal 80 lub 125 na 50
ja polecam honde nsr 50
w miare tania w kupnie i tania w uzytkowaniu
ja leje olej/paliwo i jade
V max mozesz miec nawet i 200 km/h jak zmienisz zębarki
ja mam zębarki ze jade max 80 dych ale mam dobry start
a i tzr jak chcesz do miasta to strasznie duzo wachlowania bo ma 6 biegów a nsr tylko 4 wiec wygoda duza
PS jak bys chcial cos o nsr 50 wiedziec to pisz bo taka jezdze z 92r
ja polecam honde nsr 50
w miare tania w kupnie i tania w uzytkowaniu
ja leje olej/paliwo i jade
V max mozesz miec nawet i 200 km/h jak zmienisz zębarki
ja mam zębarki ze jade max 80 dych ale mam dobry start
a i tzr jak chcesz do miasta to strasznie duzo wachlowania bo ma 6 biegów a nsr tylko 4 wiec wygoda duza
PS jak bys chcial cos o nsr 50 wiedziec to pisz bo taka jezdze z 92r
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm