ZRX1200 GSX1400 XJR1300 CB1300 X11 - który?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
pan_wiewiorka napisał(a):
Legnica, jedna uwaga. Te motocykle nie nadają się na pierwszy sprzęt. Wbrew pozorom - ponieważ wyglądają (i faktycznie są) masywne, to są cholernie zrywne (2.5 sek do 100 km/h to rakieta). Można nieźle się zdziwić jak za bardzo się odwinie. Wyhamowanie blisko 260 kg + motocyklista, to nie taka prosta sprawa nawet mając do dyspozycji takie heble jak w Parowoziku. Motocykl jest pięknyl uniwersalny ale może zrobić kuku jak się przeholuje.
Spokojnie. Nie jest to mój pierwszy motocykl. Szlifierki mnie nie interesują z racji gabarytów (moich oczywiście) a choppery to jeszcze nie dojrzałem do tego klimatu. Wcześniej miałem kawę z750. Dobrze ją wspominam. Fajna była. Nadszedł jednak czas na zmiany.
Zrx kurcze nie miałem okazji zobaczyć na "live" ale jakoś jego linia ciężko do mnie przemawia...
- Legnica
- Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):Jak miałeś Z750 to może Z1000? Ale fakt faktem, że klimat inny niż przy Lokomotywie
Z1000 fajna maszynka ale może to zabrzmi głupio ale wolę wolniejszą jazdę tzn bez wkręcania na wysokie obroty, bez szaleństwa ale skutecznie. Co nie znaczy, że bardzo wolno.
No i ten wygląd, który bardziej mi odpowiada. Taki mniej plastikowy.
- Legnica
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości