[ wydech Arrow Carbon ] zniszczona powierzchnia karbonu
• Strona 1 z 1
[ wydech Arrow Carbon ] zniszczona powierzchnia karbonu
Witam, jest problem.
Czyszcząc i pieszcząc moto zamiast złapać sie za szmate mokrą od wody złapałem tą wilgotną od benzyny ekstrakcyjnej i przetarłem nią karbonowy wydech Arrow'a.
Efekt jest taki, ze na wydechu, na powierzchni z karbonu zrobiły sie jasne smugi i zacieki.
K***a!!
Panowie dałem ciała jednym słowem.
Ma ktos w Was pomysł co z tym zrobic? Zalezy mi na tym cholernie, bo az mnie cos skręca jak to widze.
Czyszcząc i pieszcząc moto zamiast złapać sie za szmate mokrą od wody złapałem tą wilgotną od benzyny ekstrakcyjnej i przetarłem nią karbonowy wydech Arrow'a.
Efekt jest taki, ze na wydechu, na powierzchni z karbonu zrobiły sie jasne smugi i zacieki.
K***a!!
Panowie dałem ciała jednym słowem.
Ma ktos w Was pomysł co z tym zrobic? Zalezy mi na tym cholernie, bo az mnie cos skręca jak to widze.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
-
michas_s - Świeżak
no dokładnie albo spróbować podgżać opalarką to mozę się rozpuści lekko i potem jak ostygnie nie będzie znać tych smug
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
Proponuję natrzeć zużytym olejem.
Lekko moczysz szmatkę i wcierasz kilkakrotnie taki olej w karbon - testowałem kiedyś jak ktoś kiepską chemią mył motocykl.
Po kilkakrotnym zabiegu wydech wyglądał jak nowy.
Lekko moczysz szmatkę i wcierasz kilkakrotnie taki olej w karbon - testowałem kiedyś jak ktoś kiepską chemią mył motocykl.
Po kilkakrotnym zabiegu wydech wyglądał jak nowy.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości