Pytanie
• Strona 1 z 1
Pytanie
Witam i Pozdrawiam (Jak piszę w złym dziale przepraszam). Jak pisałem w innym temacie upatrzyłem sobie skuter
ale cały czas mnie to gnębi bo na allegro znalazłem Romet-a :
Romet mówi że to jest to samo więc proszę o "rzetelne odpowiedzi" a nie typu "to tandeta i to tandeta" Proszę o odpowiedź

ale cały czas mnie to gnębi bo na allegro znalazłem Romet-a :

- Luken
- Świeżak
Identycznych skuterków jest jeszcze chyba ze 5 jak nie więcej. Liczmy tak: te dwa, TESCO maver action, jakiś tam boatian, oferta REAL, Kingway Coliber i pewnie jeszcze parę innych "skuterów".
MojÄ… rzetelnÄ… odpowiedziÄ… jest to:
Osiągi niesamowite, a przy tym spalanie 1L/100km. Wyrywa na koło już od lekkiego przekręcenia manetki, ma niesamowity dodatek odcięcia przy najwyższych obrotach (Uwaga Uwaga! Żaden inny skuter takiej opcji nie posiada!), do tego ma wygląd rasowego wyjadacza torów co daje wiele respektu na drodze. O i najważniejsze. Producenci tegoż o oto Sporta postanowili aby sprzedawać jednorazowe skutery. Ponoć świetna oferta dla majsterkowiczów. Także więc ten skuter jest dla Ciebie;)
Nie musisz dziękować. Wystarczy mi fakt że Ci pomogłem.
Nie kupuj tego. Moze i nie będę zbyt oryginalny, ale powiem to. Te wszystkie jednorazowe skuterki to shit jakich mało. Jeżeli lubisz dzień przy nim dłubać i jeździć godzinkę to polecam. Ale jeżeli nie to lepiej dołóż jeszcze trochę kasy i kup coś co bedzie jeździć.
MojÄ… rzetelnÄ… odpowiedziÄ… jest to:
Osiągi niesamowite, a przy tym spalanie 1L/100km. Wyrywa na koło już od lekkiego przekręcenia manetki, ma niesamowity dodatek odcięcia przy najwyższych obrotach (Uwaga Uwaga! Żaden inny skuter takiej opcji nie posiada!), do tego ma wygląd rasowego wyjadacza torów co daje wiele respektu na drodze. O i najważniejsze. Producenci tegoż o oto Sporta postanowili aby sprzedawać jednorazowe skutery. Ponoć świetna oferta dla majsterkowiczów. Także więc ten skuter jest dla Ciebie;)
Nie musisz dziękować. Wystarczy mi fakt że Ci pomogłem.
Nie kupuj tego. Moze i nie będę zbyt oryginalny, ale powiem to. Te wszystkie jednorazowe skuterki to shit jakich mało. Jeżeli lubisz dzień przy nim dłubać i jeździć godzinkę to polecam. Ale jeżeli nie to lepiej dołóż jeszcze trochę kasy i kup coś co bedzie jeździć.
-
Arturo925 - Stały bywalec
Jak już chcesz Chiński skuter to poszukaj serwisu takich skuterów i dowiedz się jakich nie kupować - to bardzo cenna informacja.
Ze względu na awaryjność lub duże koszty serwisowania - żeby dostać się do gaźnika trzeba rozkładać cały skuter
Zipp Otis wyglÄ…da podobnie.
To co mogę polecić to ZIPP SIMLI .
ewentualnie zobacz tu:
http://www.inca.com.pl/web/index.php/cennik/
Ze względu na awaryjność lub duże koszty serwisowania - żeby dostać się do gaźnika trzeba rozkładać cały skuter
Zipp Otis wyglÄ…da podobnie.
To co mogę polecić to ZIPP SIMLI .
ewentualnie zobacz tu:
http://www.inca.com.pl/web/index.php/cennik/
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości