[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Do kolegi Realisty.Zapytałeś jakie wyscigi?
To ja odpowiem realnie jakie.Tworzone przez grupe zapalenców którzy potrafią zrezygnowac z wielu wątpliwych przyjemności tego świata aby tylko starczyło na opony ...Takie wyscigi które przeplatane były przes dziesiatki lat nazwiskami na brzmienie których za granicą z uznaniem kiwa się głową do tej pory, jak Mankiewicz ,Oskaldowicz,Badziak ,Kedzior,Szkopek .
Proszę nie umniejszaj zasług ludzi którzy mieli to nieszczescie aby swoja pasje realizować w tym komunistycznym bagnie,gdzie ludzie zaszczuci raczej mysleli i myslą aby przeżyć do pierwszego .
Mamy takie wyscigi i ci Czesi którzy nas przygarneli raczej nie wstydzą sie poziomu jaki dzieki temu zyskały "ich"mistrzowstwa. <br><hr>A.Wajda
To ja odpowiem realnie jakie.Tworzone przez grupe zapalenców którzy potrafią zrezygnowac z wielu wątpliwych przyjemności tego świata aby tylko starczyło na opony ...Takie wyscigi które przeplatane były przes dziesiatki lat nazwiskami na brzmienie których za granicą z uznaniem kiwa się głową do tej pory, jak Mankiewicz ,Oskaldowicz,Badziak ,Kedzior,Szkopek .
Proszę nie umniejszaj zasług ludzi którzy mieli to nieszczescie aby swoja pasje realizować w tym komunistycznym bagnie,gdzie ludzie zaszczuci raczej mysleli i myslą aby przeżyć do pierwszego .
Mamy takie wyscigi i ci Czesi którzy nas przygarneli raczej nie wstydzą sie poziomu jaki dzieki temu zyskały "ich"mistrzowstwa. <br><hr>A.Wajda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zapłać 5000zł miesięcznie na podany numer konta to wróci <br><hr>tomiKomentatorzy napisał(a):Ja chce Świderka z powrotem...<br><hr>Kuba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panie Arturze, nie kwestionuje nakłądu pracy i wielkosci nazwisk które pan wymienil w tym Pan własnego. Problem polega jedynie na tym że przez ostatnie wiele lat dla garstki o ktorej pan mowi był to sport i pasja, ale dla wiekszosci zawodników to była forma rozrywki i jak to sie dzis mowi "lansu". Dlatego nie mamy wynikow. Nikt mi nie powie ze przez ostatnie 10-15 lat nie mozna bylo juz jakiegos mlodego szybkiego kota wychodowac. Mozna bylo o czym jako profesjonalista w tym fachu doskonale pan wie. Ale ten sport u nas kryje wiele patologii, poczynajac od samych władz sporotwych. I majac to wszystko na uwadze jestem lekko zdziwiony że niektorzy tutaj probuja uczynic z WMP os wszechswiata wokol ktorej wszystko sie obraca. Panowie, 99% motocyklistow w Polsce nie widziala nawet wyscigow na żywo. O czym my mowimy, proponuje wrocic na ziemię.<br><hr>RealistaKomentatorzy napisał(a):Do kolegi Realisty.Zapytałeś jakie wyscigi?
Mamy takie wyscigi i ci Czesi którzy nas przygarneli raczej nie wstydzą sie poziomu jaki dzieki temu zyskały "ich"mistrzowstwa. <br><hr>A.Wajda<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chciałbym do Kolegi Realisty zwrócic sie po imieniu i nazwisku jak to może on uczynić w stosunku do mnie.Mam świadomosc że w Polsce kazdy lepszy jest od Kubicy ,tylko nie ma takiego "wózka" jak on.Komentatorzy napisał(a):Do kolegi Realisty.Zapytałeś jakie wyscigi?
Mamy takie wyscigi i ci Czesi którzy nas przygarneli raczej nie wstydzą sie poziomu jaki dzieki temu zyskały "ich"mistrzowstwa. <br><hr>A.Wajda<br>Komentatorzy napisał(a):Panie Arturze, nie kwestionuje nakłądu pracy i wielkosci nazwisk które pan wymienil w tym Pan własnego. Problem polega jedynie na tym że przez ostatnie wiele lat dla garstki o ktorej pan mowi był to sport i pasja, ale dla wiekszosci zawodników to była forma rozrywki i jak to sie dzis mowi "lansu". Dlatego nie mamy wynikow. Nikt mi nie powie ze przez ostatnie 10-15 lat nie mozna bylo juz jakiegos mlodego szybkiego kota wychodowac. Mozna bylo o czym jako profesjonalista w tym fachu doskonale pan wie. Ale ten sport u nas kryje wiele patologii, poczynajac od samych władz sporotwych. I majac to wszystko na uwadze jestem lekko zdziwiony że niektorzy tutaj probuja uczynic z WMP os wszechswiata wokol ktorej wszystko sie obraca. Panowie, 99% motocyklistow w Polsce nie widziala nawet wyscigow na żywo. O czym my mowimy, proponuje wrocic na ziemię.<br><hr>Realista<br>
Na całym swiecie wyscigi po przez swój prestiz przyciagają lanserów i żel- menów.Zapewniam ze w Brnie Polskie Wyscigi reprezentowała grupa zawodników z tęgimi jajami.Ja też jestem zniesmaczony zachowaniem PZM,bo to na nim ciązy "przestepstwo"zaniechania planowego rozwoju Wyscigów Drogowych.Dlatego grupa pasjonatów moze zrobic w takich warunkach tylko tyle i zarazem aż tyle.Proszę zatem przez szacunek dla prawdziwych zawodników o przemyślenie swojego stanowiska:)<br><hr>A.Wajda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć,
W związku z rozwojem dyskusji uznałem, że należy się Wam, drodzy czytelnicy, słowo wyjaśnienia. Faktycznie Łukasz Świderek nie współpracuje w chwili obecnej ze Ścigacz.pl. Na temat kulisów oraz rokowań co do przyszłości nie chciałbym się wypowiadać, ponieważ byłoby to nieeleganckie. Jak doskonale wiecie zastąpienie Łukasza redaktorem o równie wysokich kompetencjach nie jest sprawą prostą, o ile w ogóle jest to możliwe w polskich realiach. Dlatego też liczymy na nieco cierpliwości, ponieważ na chwilę obecną jesteśmy zmuszeni przygotowywać relacje z WMMP w oparciu o dostępne zasoby. <br><hr>Lovtza
W związku z rozwojem dyskusji uznałem, że należy się Wam, drodzy czytelnicy, słowo wyjaśnienia. Faktycznie Łukasz Świderek nie współpracuje w chwili obecnej ze Ścigacz.pl. Na temat kulisów oraz rokowań co do przyszłości nie chciałbym się wypowiadać, ponieważ byłoby to nieeleganckie. Jak doskonale wiecie zastąpienie Łukasza redaktorem o równie wysokich kompetencjach nie jest sprawą prostą, o ile w ogóle jest to możliwe w polskich realiach. Dlatego też liczymy na nieco cierpliwości, ponieważ na chwilę obecną jesteśmy zmuszeni przygotowywać relacje z WMMP w oparciu o dostępne zasoby. <br><hr>Lovtza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Coraz więcej wyników <a href="http://chronopn.neostrada.pl/10_M_SJ_2.HTM" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://chronopn.neostrada.pl/10_M_SJ_2.HTM</a><br><hr>Piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.ioem.at/?cat=ERG" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.ioem.at/?cat=ERG</a>
tu jest wszystko ( dzieki 'bolek' z Polskiego Forum Wyścigowego na motosports.pl przy motogp.pl ) <br><hr>chłopcy z ferajny
tu jest wszystko ( dzieki 'bolek' z Polskiego Forum Wyścigowego na motosports.pl przy motogp.pl ) <br><hr>chłopcy z ferajny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.chronopn.neostrada.pl/WMMP2010.HTM" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.chronopn.neostrada.pl/WMMP2010.HTM</a>
Tam Już wszystkie wyniki leżą !!!<br><hr>TROPICIEL
Tam Już wszystkie wyniki leżą !!!<br><hr>TROPICIEL
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl