[ Yamaha R6 2001r ] Czy mozliwa jest regulacja kierownicy?
• Strona 1 z 1
[ Yamaha R6 2001r ] Czy mozliwa jest regulacja kierownicy?
Witam.
Przypomniało mi sie, ze jakis czas temu jak jezdziłem w poszukiwach R6 dla siebie jeden ze sprzedajacych powiedział, ze clip-on'y są juz ''maxymalnie rozszerzone''.
Przypomniało mi sie to teraz jak juz mam swoje R6 w garażu.
I teraz pytanie czy faktycznie mam mozliwosc regulacji obu manetek tak, aby przy maxymalnym skręcie były możliwie daleko od baku?
Pytam, bo manewrując przy praktycznie zerowych prędkościach (np:w korku miedzy samochodami) dotykam dłońmi baku co nie pozwala mi wykorzystać maxymalnego możliwego skrętu fajery.
PS: wiem, ze to nie jest turystyk z prostÄ… fajerÄ… ani moto stworzone do walki w korkach, ale jak jest taka mozliwosc to chetnie ulatwie sobie zycie
Przypomniało mi sie, ze jakis czas temu jak jezdziłem w poszukiwach R6 dla siebie jeden ze sprzedajacych powiedział, ze clip-on'y są juz ''maxymalnie rozszerzone''.
Przypomniało mi sie to teraz jak juz mam swoje R6 w garażu.
I teraz pytanie czy faktycznie mam mozliwosc regulacji obu manetek tak, aby przy maxymalnym skręcie były możliwie daleko od baku?
Pytam, bo manewrując przy praktycznie zerowych prędkościach (np:w korku miedzy samochodami) dotykam dłońmi baku co nie pozwala mi wykorzystać maxymalnego możliwego skrętu fajery.
PS: wiem, ze to nie jest turystyk z prostÄ… fajerÄ… ani moto stworzone do walki w korkach, ale jak jest taka mozliwosc to chetnie ulatwie sobie zycie

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Czasami jest możliwość minimalnej regulacji. Po poluzowaniu śrub kierownica przesuwa się o kilka milimetrów czasami o centymetr w stronę do i od zbiornika.
Na 100% akcesoryjne kierownice mają większą możliwość regulacji.
Na 100% akcesoryjne kierownice mają większą możliwość regulacji.
Ostatnio edytowano 17/5/2010, 21:13 przez Raczek_6, łącznie edytowano 1 raz
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
jak masz wybity limiter na półce to będziesz walił rękami w bak
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości