Zobacz wÄ…tek - NOCLEG-Niemcy,Belgia,Holandia,Francja.
NAS Analytics TAG

NOCLEG-Niemcy,Belgia,Holandia,Francja.

Gdzie warto wybrać się na motocyklu. Którędy? Jakie drogi wybierać, jakie omijać. Co zabrać ze sobą, a co nie przyda się na pewno.
_________

NOCLEG-Niemcy,Belgia,Holandia,Francja.

Postprzez paulmoto » 16/5/2010, 23:56

Witam serdecznie wszystkich Smile
Jak pewnie wielu z Was jestem milosnikiem podrozowania na moto....
pod koniec czerwca,poczatek lipca lece motocyklem do Szkocji dokladniej do Glasgow.
W miare zdrowego rozsadku proboje minimalizowac wydatki podrozy (niestety kasy zawsze malo)
Jesli jest ktos na tym forum kto ma "mozliwosci" i chec pomocy motocyklowym podroznikom Wink a dysponuje np. kawalkiem podworka,placu,zieleni,gdzie moglbym rozbic namiot,przespac sie i skozystac z paru kropel swezej wody to bylbym OGROMNIE wdzieczny Wink)))))),(byc moze nie tylko ja) oczywiscie nie dokonca musi byc to nieodplatnie!
Czasem mysle sobie ze nawet jak bym mial mozliwosc sypiania w najlepszych hotelach to "wydaje" mi sie ze taki sposob nie przynosi tylu wrazen,znajomosci,przygod....
serdecznie pozdrawiam i czekam na jakis odzew:-) A co do pomocy z mojej strony,to jak by ktos wybieral sie w okolice lodzi a chcialbysie przespacw czasie podrozy, rozbic gdzies np.swoj namiot(moge uzyczyc swojego) to zapraszam, uzycze kawalka podworka i zieleni po snie uracze goraca herbata i i swieza woda WODĄ nie wódą heheh Smile ale moze nie koniecznie nieodplatnie ,wzamian za Ciekawe opowiesci o przygodach przezytych gdzies tam na 2ch kolach Smile przy grilu i piwku Smile
A wiec tak czy inaczej do zobaczenia gdzies tam tam w swiecie
polecam moj filmik na Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Gb2SPb5Q6ic
Życie jest Bogiem,podróże nałogiem,prędkość zabawą,MOTOCYKL PODSTAWĄ! :-)
paulmoto
Świeżak

Postprzez sperti » 9/6/2010, 18:58

gdyby cie przycislo na zachodzie to warto poszukac hotelu Formula F1 nocleg ok 33-36Euro pokoik mały 3 osobowy łazienki na korytarzach.
zx-7r, zzr 1200, zx10r
sperti
Świeżak

Powrót do Turystyka motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê