Opinie o Inca Spartan
• Strona 1 z 1
Opinie o Inca Spartan
Jak w temacie. Co myslicie o skuterze Inca Spartan?
- Tido
- Świeżak
Nie kolego, nie każdy, a nawet jeżeli jest tam składany to nie z chinskich częsci.
Podobno to wiesz.. wpisałem sobie ten skuter na allegro i wyszedł on nowy za 3000 zł.. powiedz mi czego się spodziewasz po motocyklu który tyle kosztuje, gdy japońska konkurencja kosztuje 7 tys zł za najbiedniejszy model ;] ?
Nie wiem jak stoi z jakością teraz Peugeot, ale ja miałem vivacity z 2002 roku i byłem zadowolony z jakości
Radze koledze nie patrzeć się na te namiastki skuterów tylko szukaj z tego co wymieniłem post wyżej, a jak chcesz to kupuj chinskie badziewie, mnie to mało obchodzi - sam będe jeździł lepszym moto a chcę tylko pomóc żeby kolega z forum również czyms fajnym pyrkał ale jak chcesz ;]
Podobno to wiesz.. wpisałem sobie ten skuter na allegro i wyszedł on nowy za 3000 zł.. powiedz mi czego się spodziewasz po motocyklu który tyle kosztuje, gdy japońska konkurencja kosztuje 7 tys zł za najbiedniejszy model ;] ?
Nie wiem jak stoi z jakością teraz Peugeot, ale ja miałem vivacity z 2002 roku i byłem zadowolony z jakości
Radze koledze nie patrzeć się na te namiastki skuterów tylko szukaj z tego co wymieniłem post wyżej, a jak chcesz to kupuj chinskie badziewie, mnie to mało obchodzi - sam będe jeździł lepszym moto a chcę tylko pomóc żeby kolega z forum również czyms fajnym pyrkał ale jak chcesz ;]
XL 125 Varadero
-
gba4 - Bywalec
Ja rozumiem. Ale koles w sklepie powiedzial ze one tak stanialy bo sa z 2009r. I na allegro tez sa wszystkie z 2009r. , a z 2010 sa juz za 4300~. Wiem ze to nie jest majątek , ale mam wybrac skuter do 3,5tysiąca i to nówke, i wydaje mi sie ze to chyba bedzie najlepszy wybor jak za takie pieniądze ;p
- Tido
- Świeżak
Nie ma już japońskich skuterów.
Honda - Włochy
Yamaha - Włochy, Francja
Piaggio, Aprilia, - Włochy.
Inca - Chiny ... ponoć Giantco - jedne z lepszych Chińskich skuterów.
Honda - Włochy
Yamaha - Włochy, Francja
Piaggio, Aprilia, - Włochy.
Inca - Chiny ... ponoć Giantco - jedne z lepszych Chińskich skuterów.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości