gdzie kupić wydech
• Strona 1 z 1
gdzie kupić wydech
Witam Mam taki oto problem Moja szwagierka kupiła skuter o takich oznaczeniach Yamaha YMT 3WN Niewiem czy to jakiś mało popularny model bo za cholerę nie może kupić do niego układu wydechowego
Szukałem i pytałem w internecie ale nikt mi do tej pory nie pomógł wysłałem nawet zapytanie do importera Yamahy do Polski ale bez skutku
Na ramie motoru sÄ… jeszcze takie oznaczenia Yamaha CR 50Z Numer silnikaYMT*3WN 208089.
Może Wy mi pomożecie gdzie można dostać wydech do takiego modelu może jakiś sklep internetowy i co to właściwie za model.
Bardzo proszÄ™ o pomoc
Szukałem i pytałem w internecie ale nikt mi do tej pory nie pomógł wysłałem nawet zapytanie do importera Yamahy do Polski ale bez skutku
Na ramie motoru sÄ… jeszcze takie oznaczenia Yamaha CR 50Z Numer silnikaYMT*3WN 208089.
Może Wy mi pomożecie gdzie można dostać wydech do takiego modelu może jakiś sklep internetowy i co to właściwie za model.
Bardzo proszÄ™ o pomoc
- artivo1
- Świeżak
Ja się nie orjentuje, ale myśle że od innego modelu skutera yamahy będzie raczej pasować. Dostaniesz tłumnik na allegro itp. albo wpisz sobie w google tłumniki do motorów i napewno znajdziesz.
handel motocyklami
-
konrad1422 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości