Zobacz wątek - witam,problem z kingway alpinus??

witam,problem z kingway alpinus??

Dla fanów czterokołowców
_________

Moderatorzy: Walenty, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, henio12323, Beavis

witam,problem z kingway alpinus??

Postprzez rafalik93 » 13/5/2010, 19:36

Witam,mam problem z kingwayem alpinusem,dokładnie z biegami,wiem że jedynka jest w dół ale w trakcie jazdy gdy próbuje wbić dwójkę(w górę)to rwie i gaśnie po chwili??jak mam wbijac dobrze bieg??
rafalik93
Świeżak
 
Posty: 31
Dołączył(a): 27/7/2009, 13:42
Lokalizacja: dobrzany


Postprzez rafalik93 » 14/5/2010, 20:55

odświeżam
rafalik93
Świeżak
 
Posty: 31
Dołączył(a): 27/7/2009, 13:42
Lokalizacja: dobrzany

Postprzez Bostorn » 15/5/2010, 15:20

a może byś tak sprzęgła użył do tego??

ewentualnie masz coś z linką i sprzęgło nie działa jak powinno
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Avatar użytkownika
Bostorn
Moderator
 
Posty: 5511
Dołączył(a): 12/4/2007, 17:45
Lokalizacja: Henrykowo/Białystok/Lublin

Postprzez rafalik93 » 15/5/2010, 18:20

nie jestem taki głupi żeby sprzęgła nie używać,jest jeszcze jeden problem gdy z miejsca próbuje wbić bieg,popuszczam sprzęgło,dodaje gazu,ale on gaśnie??
rafalik93
Świeżak
 
Posty: 31
Dołączył(a): 27/7/2009, 13:42
Lokalizacja: dobrzany

Postprzez Bostorn » 16/5/2010, 15:55

a możesz go normalnie przepchnąc jak jest na luzie??

nie ma oporów??

może układ hamulcowy zasrany błotem? może nie odbiło klocków??

po 1 nie wypisuje się w temacie znaków zapytania bo za to warny są
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Avatar użytkownika
Bostorn
Moderator
 
Posty: 5511
Dołączył(a): 12/4/2007, 17:45
Lokalizacja: Henrykowo/Białystok/Lublin



Powrót do Quady



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość




na gr