sprężyny sprzęgła fazer 1000
• Strona 1 z 1
sprężyny sprzęgła fazer 1000
witam
możliwe że temat już był ale nie mogę go odszukać. mianowicie poszukuję gdzie mogę zakupić sprężyny sprzęgłowe znajdujące się w koszu sprzęgła -amortyzujące do fazera 1000 z 2005 roku. zakupiłem jedne ale mechanik powiedział, że te które kupiłem nie pasują gdyż są to sprężyny mocujące... z góry dzięki za pomoc
możliwe że temat już był ale nie mogę go odszukać. mianowicie poszukuję gdzie mogę zakupić sprężyny sprzęgłowe znajdujące się w koszu sprzęgła -amortyzujące do fazera 1000 z 2005 roku. zakupiłem jedne ale mechanik powiedział, że te które kupiłem nie pasują gdyż są to sprężyny mocujące... z góry dzięki za pomoc
- Robas
- Świeżak
Jeżeli nie chodzi Ci o zwykłe spręzyny dociskowe a te własnie poprzecznie w koszu to obawiam się, że możę to być integralna część i dostać osobno mimo tego, że można je wyciagnąć nie dostaniesz. Jeżeli jednak można to szukaj używki całego kosza albo jeżeli to zwykłe dociskowe to larsson.pl.
W akcie desperacji znajdź zakłąd co wytwarza sprężyny, zanieś im te co masz oni je pomierzą pod różnymi względami i coś dobiorą lub zwiną zwyczajnie dla Ciebie. No...tylko to już kwestia ile kasy ...
W akcie desperacji znajdź zakłąd co wytwarza sprężyny, zanieś im te co masz oni je pomierzą pod różnymi względami i coś dobiorą lub zwiną zwyczajnie dla Ciebie. No...tylko to już kwestia ile kasy ...
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
W tym modelu jest jedna centralna sprężyna dostępna tylko w ASO Yamahy. Koszt około 150PLN (chyba że kurs Euro liczą obecnie inaczej).
Może to mój błąd, ale z tego co wiem dopiero model od 2006 roku ma kilka sprężyn.
Może to mój błąd, ale z tego co wiem dopiero model od 2006 roku ma kilka sprężyn.
Ostatnio edytowano 16/5/2010, 19:32 przez Raczek_6, łącznie edytowano 2 razy
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości